—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ЗАКУСКИ
»
рибні
ЗАКУСКИ - рибні
Шашлик із норвезької сьомги
інгредієнти: Сьомга норвезька 600 г Цибуля порей 1 шт. Цибуля 10 шт. Шматочки сьомги, цибулини дрібні і порей насадити на шампури, змастити олією і смажити на грилі. Коли риба просмажиться, посипати ...
821
Креветки у пароварці
інгредієнти: Креветки 0. 5 кг Перець запашний (мелений) Сіль (велика)Креветки укласти у пароварку. Посипати сіллю і перцем. Час приготування 5- 6 хвилин. Креветки не вимокають і ...
809
Пиріг "Пік-нік"
інгредієнти: Тісто (листкове бездріжджове) 1 упак. Риба (лосось консервований, горбуша, сайра) 2 бан. Сир твердий 150 г Майонез 250 гТісто розморозити, розкотити до товщини 0, 5 мм і кожен пласт ...
686
Креветки у папільйотках
інгредієнти: Креветки (великі) 200 г Лимон (зелений або лайм) Вершки (жирні) 4 ст. л. Імбир (корінь) 1 ст. л. Перець зелений (горошком) 1 ст. л. Базилік (свіжий) 2 ст. л. Сіль Якщо креветки ...
769
Восьминіг із картоплею і паприкою
інгредієнти: Восьминіг 1 шт. Спеції (перець, гвоздика, лавровий лист) Овочі (цибуля, морква, селера, картопля) Олія оливкова 100 мл Паприка 2 ст. л. Картопля 6 шт. Восьминога покласти в морозилку ...
1598
Шашлик
інгредієнти: Риба (білий амур) Стегенце куряче Цибуля ріпчаста Сіль Спеції для гриля Замаринувати рибу і курку у солі, спеції і цибулі. На наступний день розпалити вогонь у мангалі. Нанизати рибу і ...
1627
Скумбрія гарячого копчення
інгредієнти: Скумбрія Лушпиння цибулі Вода 1 л Сіль 3 ст. л. Цукор 1 ст. л. Дим рідкий 100 мл Налити літр води, додати сіль, цукор, лушпиння цибулі і поставити злегка покипіти. Через 5 або 10 хв ...
1187
Скумбрія свіжа на грилі
інгредієнти: Скумбрія (свіжоморожена) 5 шт. Лимон 3 шт. Спеції (сіль, перець, для риби) Майонез 1 упак. Рибу гарно почистити - вийняти кишки, ретельно промити, відрізати голову і обсушити паперовими ...
755
Японські роли та рис для них
інгредієнти: Рис (для суші) Оцет винний 8 ст. л. Цукор 7 ст. л. Сіль 1 ч. л. Авокадо 1 шт. Огірок (свіжий) 1 шт. Крабові палички 100 г Лосось 100 г Окунь смажений 100 г Сир ("Янтар") 50 г Сир твердий ...
942
Кальмар на мангалі
інгредієнти: Кальмар (тушка) 2 шт. Оцет (лимонний) 3 ст. л. Кальмари промити, очистити від нутрощів і хітинових пластинок. Нарізати на 4 поздовжні смуги. Тобто спочатку уздовж навпіл, а потім ще раз ...
814
Суші
інгредієнти: Рис круглий 2 скл. Сіль 1 ч. л. Листи норі Ікра червона Форель слабосолона Крабові палички Огірки свіжі Яйце 2 шт. Соєвий соус Васабі Цукор 4 ч. л. Оцет 8 ч. л. Рис відварити наступним ...
1083
Креветки з ананасом "Хемінгуей"
інгредієнти: Креветки тигрові (варені) 500 г Ананас свіжий 0. 5 шт. Мед 3 ст. л. Олія оливкова 1 ст. л. Лимон 1 шт. Оцет 1 ст. л. Спеції (тайська приправа 1 ч. л. Нарізати ананас великими кубиками, ...
692
Закуска "Самотня Маслина"
інгредієнти: Креветки (варено- морожені) 750 г Сік маслин 425 г Сіль 1 ч. л. Перець Креветки розморозити, очистити від панцира. У сік маслин додати сіль, перець. У ємність скласти ...
761
Раки варені
інгредієнти: Раки Приправa У посудину налити воду. Додати лавровий лист, перець, кріп, приправи. Довести воду до кипіння і укинути раків. Час варіння близько п'яти хвилин після нового закипання води. ...
809
Перша
<
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>
Остання
Переглядаємо 99 - 112 із 218