Скумбрія свіжа на грилі
- Скумбрія (свіжоморожена) 5 шт.
- Лимон 3 шт.
- Спеції (сіль, перець, для риби)
- Майонез 1 упак.
Рибу гарно почистити - вийняти кишки, ретельно промити, відрізати голову і обсушити паперовими рушниками.
Далі рясно посолити із внутрішньої і зовнішньої сторони, поперчити, додати спеції і рясно обмазати майонезом.
У такому вигляді відправити в холодильник як мінімум на годину.
Після маринування зробити на шкірці невеликі надрізи і вставити в них кружечки лимона. Можна просто засунути їх усередину рибки.
Відправити скумбрію на гриль. Тут можливі два вдалих варіанти приготування риби.
Перший.
Цілу закриту скумбрію акуратно укласти на гриль і в міру приготування щипцями акуратно перевертати з одного боку на інший. У даному випадку закрита риба як ніби пропарюється із середини і буде на смак дуже ніжною.
Другий.
"Розплющити" рибу на решітці. У відкритому вигляді риба буде більш просмажена, із красивою золотистою хрусткою скоринкою.
Рецепты для пекарни - рецепт салата белочка. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты пирогов и пирожков с фото: слоеный пирог с фруктами. Рецепты с малиной.
Приготовление плова на костре видеоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
рецепты праздничных закусок с фото
http://recepti.biz.uaТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта медовик. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты для ужина - как приготовить почки говяжьи.
Торт медовик. Торт медовик с фото.