—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ПОРАДИ
ПОРАДИ
Як дістати кістки із курки
інгредієнти: Курка (бройлерна) 1 шт. Гострим ножем розрізати на грудці шкіру і м'ясо до кістки. Далі пальцями допомогти від'єднати м'ясо від кістки. Таку ж операцію проробити з іншого боку. Дійшовши ...
2456
М'ясо ніжне
інгредієнти: М´ясо 500 г Кефір 1 упак. Цибуля СпеціїПокласти м'ясо в емальовану посудину, залити кефіром повністю і перемішати ложкою. Накрити кришкою, а краще харчовою плівкою (довше зберігається і ...
2226
Обробка курячої гомілки
інгредієнти: Гомілка куряча 1 кг Сіль Горіх волоський 50 г Зелень 1 пуч. Гірчиця 1 ч. л. Сік лимонний 1 ст. л. Вимити і обсушити гомілки. Надрізати жили у нижній частині гомілки. Акуратно надрізати ...
3589
Морська риба
інгредієнти: Горбуша Окунь морський Оселедець ОсетерГорбуша. Найкраще горбушу смажити на решітці або готувати на пару. Для цього покласти очищену і випатрану рибу у дуршлак, який помістити у ...
1703
Засолювання сала
інгредієнти: Сало свиняче 4 кг Вода Сіль Спеції Часник Цибулиння Лавровий листУ велику каструлю налити близько 4 літрів води і додати 2 жмені цибулиння, 6 ст. л. солі, лавровий лист. Кип’ятити ...
2160
Спосіб ручної ліпки пельменів
інгредієнти: Яйце 1 шт. Борошно 2 скл. Молоко 0. 5 скл. Сіль 1 ч. л. Сметана (20- 25% жирності) 250 г Базилік 1 пуч. Розкатати тісто. Нарізати склянкою (або формою). Покласти начинку. Взяти в ...
2430
Кальмар відварений
інгредієнти: Кальмар Вода СільШкірку (рожеву) кальмара очистити. Під нею є щe одна тонка прозора плівка. Підчепити і зняти всю з обох сторін. Розрізати тушку. У киплячу підсолену воду опустити одну ...
1552
Як правильно варити кальмари
інгредієнти: Кальмар СільОчищені кальмари покласти в холодну воду, посолити і варити не менше 15- 20 хвилин після закипання. Потім зняти з вогню і дати їм постояти у воді, в якій варилися, хвилин 40. ...
1757
Кукурудза варена
інгредієнти: Кукурудза Сіль Кукурудзу очистити, але не до кінця, а залишити по кілька листків на кожному качані. Зняти інші листочки із чубчиком. Укласти на дно каструлі. Качани порізати або залишити ...
2512
Печериці обсмажені
інгредієнти: Печериці Водa Олія рослинна Грибочки помити. Нарізати будь- якої форми. Сковорідку поставити на плиту. Гарненько розігріти. Без олії. Викласти порізані печериці і додати кілька столових ...
2434
Цибуля маринована до шашлику
інгредієнти: Цибуля ріпчаста 4 шт. Буряк 1 шт. Цукор 1 ст. л. Оцет (9%) 150 мл Порізати не дуже тонкими півкільцями цибулю і покласти в миску. Посипати її 1 ст. л. цукру і трохи пом'яти. Буряк ...
2713
Мариновані гострі перці
інгредієнти: Перець (пташине око) 30 шт. Розмарин (гілочка, свіжий) 1 шт. Часник 3 зуб. Олія оливкова 50 г Оцет 5 г Сіль 0. 5 ч. л. Цукор коричневий (мускавадо) Перебираємо перець. Обрізаємо зайве. ...
3358
Шашлик
інгредієнти: Свинина Цибуля ріпчаста Сіль Перець чорний (білий, мелений) Оцет ЗеленьМ'ясо повинно бути з жиром, але його має бути небагато. Можна лопатку. Кістки видалити, м'ясо добре промити та ...
1492
Біла спаржа - секрети приготування
інгредієнти: Спаржа біла (свіжа) 1 кг Сіль 1 ч. л. Цукор 1 ч. л. Лимонний сік 1 ст. л. Масло вершкове 1 ч. л. Вибираючи білу спаржу, зверніть увагу, що вона повинна мати рівний перламутровий відтінок ...
9497
Перша
<
1
2
>
Остання
Переглядаємо 1 - 14 із 17