Обробка курячої гомілки
- Гомілка куряча 1 кг
- Сіль
- Горіх волоський 50 г
- Зелень 1 пуч.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Сік лимонний 1 ст.л.
Вимити і обсушити гомілки.
Надрізати жили у нижній частині гомілки.
Акуратно надрізати м'ясо із жилами вгорі. Ніж повинен бути дуже гострий. У процесі роботи намагатися тримати ніж від себе.
Відсунути м'ясо обережно донизу і обрізати жилки.
Обережно провести ножем і зрізати залишки.
Узяти гомілку в одну руку, а кісточку в іншу, і обережно обертальними рухами вийняти кістку через низ.
Укласти у ємність, у якій маринувати м'ясо.
Замаринувати і поставити у холодильник. Так як у у м'ясові отримується порожнина від кісточки, її можна заповнити будь-якою начинкою. А потім запанірувати і обсмажити.
Рецепты в постРецепты постных блюд. Календарь постов
Фетучини в домашних условиях - пирог песочный с яблоками. Вкусные рецепты с фото.
рецепт салата из морепродуктов
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты с мидиями с фото. Поможем выйти замуж в Германию.