Обробка курячої гомілки

ПОРАДИ
3417 Обробка курячої гомілки
Фото - Обробка курячої гомілки
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 1 кг
  • Сіль
  • Горіх волоський 50 г
  • Зелень 1 пуч.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Сік лимонний 1 ст.л.

Разделкакуріной гомілки інгредієнти Вимити і обсушити гомілки.

Надрізати жили у нижній частині гомілки.

Разделкакуріной гомілки Акуратно надрізати м'ясо із жилами вгорі. Ніж повинен бути дуже гострий. У процесі роботи намагатися тримати ніж від себе.

фото Разделкакуріной гомілки Відсунути м'ясо обережно донизу і обрізати жилки.

Разделкакуріной гомілки Гомілка куряча Обережно провести ножем і зрізати залишки.

Разделкакуріной гомілки Сіль Узяти гомілку в одну руку, а кісточку в іншу, і обережно обертальними рухами вийняти кістку через низ.

Разделкакуріной гомілки Орехігрецкіе

Разделкакуріной гомілки Зелень

Разделкакуріной гомілки Гірчиця

Разделкакуріной гомілки Сік лимонний Укласти у ємність, у якій маринувати м'ясо.

Разделкакуріной гомілки

Разделкакуріной гомілки Замаринувати і поставити у холодильник. Так як у у м'ясові отримується порожнина від кісточки, її можна заповнити будь-якою начинкою. А потім запанірувати і обсмажити.

Рецепты в постРецепты постных блюд. Календарь постов

Фетучини в домашних условиях - пирог песочный с яблоками. Вкусные рецепты с фото.

рецепт салата из морепродуктов

Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты с мидиями с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter