Котлетки курячі
3462
інгредієнти:
- Філе куряче
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Підготувати куряче філе: помити, витерти від води.
Потім нарізати дрібними кубиками приблизно 7-8 мм.
Готовий "фарш" посолити, поперчити і сформувати невеличкі котлетки.
Обваляти упанірувальних сухарях і смажити на гарячій сковорідці до рум'яної скоринки (хвилин по 5 із кожного боку).
Як варити уху з голови товстолобаяк варити уху
Рецепт салата мимоза. Классный рецепт салата цезарь.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі