Курячі рулетики із нирками
- Нирка яловича 500 г
- Вода 350 мл
- Масло вершкове 100 г
- Філе куряче
- Сіль
- Перець чорний
Підготовлені нирки пропустити через м'ясорубку двічі.
Отриманий фарш посолити, поперчити і швидко обсмажити (злегка спасерувати) на вершковому маслі. Потім охолодити і розкотити з нього невеликі коржики, у центр кожного коржика покласти невеликий шматочок вершкового масла і скачати невеликі кульки.
М'ясо курячого філе розрізати на сім невеликих відбивних, злегка відбити, викласти у центр кожної по кульці з нирок, згорнути рулетиками, перев'язати нитками і обсмажити.
Обсмажити рулетики з усіх сторін у розігрітій олії до утворення хрусткої скоринки. Потім видалити нитки, збризнути вином і відразу ж подати.
Простые рецепты: рецепты рождественской выпечки.
Мясные салаты рецептыРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты выпечки на рождествоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Паска рецепти з фото готовим дома видеопаска рецепти з фото
http://recepti.biz.ua рецепт приготовления торта маковое наслаждение
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter