Курча у білому вині

ДРУГІ СТРАВИ
2905 Курча у білому вині
Фото - Курча у білому вині
інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Капуста савойська 1 шт.
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Вино біле сухе 125 мл
  • Бульйон (овочевий) 300 мл
  • Вершки 200 мл

Цибулю очистити і нарізати середніми скибочками. Із капусти зняти прив'ялі листки і вирізати качан. Вимити і нашаткувати савойську капусту соломкою. Тушку курча промити під струменем холодної води, промокнути серветкою і ножицями розрізати на 8 частин. 

Розігріти рапсову олію у великій каструлі і на найбільшому вогні швидко обсмажити шматки курча до золотистої скоринки. Посолити, поперчити і вийняти з каструлі. 

У жир, що залишився від смаження, покласти цибулю і капусту і підсмажити, помішуючи. Посолити і поперчити. Влити вино, бульйон, вершки і довести до кипіння. Додати обсмажене м'ясо, зменшити вогонь до середнього і тушкувати разом близько 45 хв. Посолити, поперчити і приправити цукром. Можна прикрасити зеленню. На гарнір картопляне пюре.

http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ

Осетинские пироги на заказ - салат коктейль рецепты с фото.

http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

www.recepti.biz.ua кулинарный поединок официальный сайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter