Курча у білому вині
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Капуста савойська 1 шт.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Вино біле сухе 125 мл
- Бульйон (овочевий) 300 мл
- Вершки 200 мл
Цибулю очистити і нарізати середніми скибочками. Із капусти зняти прив'ялі листки і вирізати качан. Вимити і нашаткувати савойську капусту соломкою. Тушку курча промити під струменем холодної води, промокнути серветкою і ножицями розрізати на 8 частин.
Розігріти рапсову олію у великій каструлі і на найбільшому вогні швидко обсмажити шматки курча до золотистої скоринки. Посолити, поперчити і вийняти з каструлі.
У жир, що залишився від смаження, покласти цибулю і капусту і підсмажити, помішуючи. Посолити і поперчити. Влити вино, бульйон, вершки і довести до кипіння. Додати обсмажене м'ясо, зменшити вогонь до середнього і тушкувати разом близько 45 хв. Посолити, поперчити і приправити цукром. Можна прикрасити зеленню. На гарнір картопляне пюре.
http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ
Осетинские пироги на заказ - салат коктейль рецепты с фото.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.ua кулинарный поединок официальный сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter