Біла спаржа - секрети приготування

ПОРАДИ
9171 Біла спаржа - секрети приготування
Фото - Біла спаржа - секрети приготування
інгредієнти:
  • Спаржа біла (свіжа) 1 кг
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Лимонний сік 1 ст.л.
  • Масло вершкове 1 ч.л.

Біла спаржа - секрети приготування інгредієнти Вибираючи білу спаржу, зверніть увагу, що вона повинна мати рівний перламутровий відтінок і бути одного розміру.

Біла спаржа - секрети приготування Стовбур спаржі не повинен мати глибоких тріщин.

фото Біла спаржа - секрети приготування Спаржа не повинна бути сухою. Якщо стиснути кінець стовбура, то у свіжої спаржі виділяться на зрізі крапельки соку.

Біла спаржа - секрети приготування Спаржа біла Чистять спаржу овочечисткою, відступивши трохи більше сантиметра від початку. Чистять ретельно, оскільки верхній шар, після варіння стає твердим, як кора.

Біла спаржа - секрети приготування Сіль Потім обрізують приблизно 2 см від кінця стовбура. Очищення і обрізання не викидають - це може служити основою для супу.

Біла спаржа - секрети приготування Цукор Спаржу кладуть у киплячу воду, але продовжують варити на слабкому вогні хвилин 15-20 в залежності від сорту і розміру спаржі. Перевіряють на готовність виделкою. Спаржа не повинна бути розвареною. Воду, що залишилася від варіння спаржі використовують як основу для супу.

Біла спаржа - секрети приготування Лимонний сік Якщо спаржа за розміром все-таки відрізняється, першою закладають більш велику - вона вариться довше.

Біла спаржа - секрети приготування Масло вершкове Відварену спаржу акуратно дістають і використовують як основу, гарнір або один з інгредієнтів для різних страв: салатів, супів, різото, піци, спагеті і т. д.

Сезон білої спаржі - травень, червень.

Глазурь со вкусом шоколада - шоколадный пудинг. Пудинг шоколадный, дёшево.

Рецепты для мультиварки, вкусно: десерты без выпечки рецепты с фото. Готовим со вкусом.

Салат морепродуктов рецепт здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter