Морська риба
- Горбуша
- Окунь морський
- Оселедець
- Осетер
Горбуша.
Найкраще горбушу смажити на решітці або готувати на пару.
Для цього покласти очищену і випатрану рибу у дуршлак, який помістити у каструлю, наповнену водою, воду трохи посолити. Для поліпшення смаку до горбуші додати сухе біле вино, натуральний оцет і лимонний сік.
Морський окунь.
Свіжого морського окуня добре смажити або варити. Також цю рибу солять і в'ялять. Щоб приготувати морського окуня у паніровці, замість сухарів використовувати борошно, змішане зі спеціями.
Оселедець.
Риба, яку найчастіше вживають у копченому, солоному і маринованому вигляді. Смажити оселедець не варто. Якщо м'якоть цієї риби солона, вимочити її у молоці або міцному чаї. Щоб поліпшити смак оселедця, використати цибулю, гірчичний соус, натуральний оцет, майонез або сухе вино.
Осетер.
При приготуванні із хребта слід видалити жилу, яка містить отруйні речовини і може викликати серйозне харчове отруєння. При приготуванні осетрини не використовувати спеції.
Рибні секрети.
Щоб відварна риба була смачніше, солити і перчити страву потрібно в останній момент - наприкінці варіння. Якщо перед тим, як смажити рибу, посолити її і залишити на 10-15 хвилин полежати, щоб сіль увібралася, риба не буде кришитися і стане ніжніше на смак.
Рецепты С Фото на любой вкус - арахисовое масло рецепт с фото.
http://recepti.biz.uaПраздничная компания. Праздничное агентство
Как приготовить летний салат: рецепты салатов на новый год с фотографиями.
Готовим со вкусом - салат с языка рецепт. Как приготовить летний салат.