Морська риба

ПОРАДИ
1572 Морська риба
Фото - Морська риба
інгредієнти:
  • Горбуша
  • Окунь морський
  • Оселедець
  • Осетер

Горбуша.

Найкраще горбушу смажити на решітці або готувати на пару.

Для цього покласти очищену і випатрану рибу у дуршлак, який помістити у каструлю, наповнену водою, воду трохи посолити. Для поліпшення смаку до горбуші додати сухе біле вино, натуральний оцет і лимонний сік.

Морський окунь.

Свіжого морського окуня добре смажити або варити. Також цю рибу солять і в'ялять. Щоб приготувати морського окуня у паніровці, замість сухарів використовувати борошно, змішане зі спеціями.

Оселедець.

Риба, яку найчастіше вживають у копченому, солоному і маринованому вигляді. Смажити оселедець не варто. Якщо м'якоть цієї риби солона, вимочити її у молоці або міцному чаї. Щоб поліпшити смак оселедця, використати цибулю, гірчичний соус, натуральний оцет, майонез або сухе вино.

Осетер.

При приготуванні із хребта слід видалити жилу, яка містить отруйні речовини і може викликати серйозне харчове отруєння. При приготуванні осетрини не використовувати спеції.

Рибні секрети.

Щоб відварна риба була смачніше, солити і перчити страву потрібно в останній момент - наприкінці варіння. Якщо перед тим, як смажити рибу, посолити її і залишити на 10-15 хвилин полежати, щоб сіль увібралася, риба не буде кришитися і стане ніжніше на смак.

Рецепты С Фото на любой вкус - арахисовое масло рецепт с фото.

http://recepti.biz.uaПраздничная компания. Праздничное агентство

Как приготовить летний салат: рецепты салатов на новый год с фотографиями.

Готовим со вкусом - салат с языка рецепт. Как приготовить летний салат.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter