Цибуля маринована до шашлику
2690
інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Буряк 1 шт.
- Цукор 1 ст.л.
- Оцет (9%) 150 мл
Порізати не дуже тонкими півкільцями цибулю і покласти в миску. Посипати її 1 ст. л. цукру і трохи пом'яти.
Буряк почистити і порізати тонкими шматочками. Додати у цибулю.
Трішки посолити.
Додати 150 г оцту і води, так, щоб цибуля покрилася.
Добре перемішати.
Дати настоятися. Кілька годин цілком вистачить.
Злити рідину. Трохи віджати.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Классические и авторские рецепты: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Вкусные рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт маргариты пиццы. Пицца на любой вкус.
Показати коментарі