Шашлик

ПОРАДИ
1351 Шашлик
Фото - Шашлик
інгредієнти:
  • Свинина
  • Цибуля ріпчаста
  • Сіль
  • Перець чорний (білий, мелений)
  • Оцет
  • Зелень

М'ясо повинно бути з жиром, але його має бути небагато. Можна лопатку. Кістки видалити, м'ясо добре промити та нарізати квадратними шматками, розміром 4х4 см. Укласти в посуд (пластмасові відерця), головне, щоб він був досить глибоким і в жодному разі не алюмінієвим. Укласти шарами, кожен шар пересипаючи сіллю, перцем (чорний або білий) і цибулею, порізаною півкільцями (якщо потрібно замаринувати м'ясо швидко, цибулю можна натерти на тертці або пропустити через блендер, дасть більше соку і м'ясо просочиться швидше). Укласти до кінця, не перемішувати, накрити кришкою і залишити маринуватися, в ідеалі, годин на 5. Перед тим, як нанизувати м'ясо на шампура, його потрібно полити оцтом, зовсім трохи і добре перемішати, як би втискаючи в м'ясо весь сік і оцет. Після цього відразу смажити. Готовність визначити трохи надрізавши один з крайніх шматочків. Подавати пересипавши цибулею, зеленню і злегка поливши оцтом.

ЗдесьРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

www.recepti.biz.uaПроизводство соусов

Потрясающе вкусный салат: салат з куркою та грибами.

http://recepti.biz.ua рецепт салата с морепродуктами

Легкие блюда с фотографиями. Легкое блюдо из говядины.

ТутНемецкий производитель. Информация о немецких догах

ТутКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Особенности Украинской кухни в ресторане шинок в Тюмени здесь

Фирменный магазин Redmond - мастер шеф рецепты. Простые рецепты блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter