Шашлик
- Свинина
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець чорний (білий, мелений)
- Оцет
- Зелень
М'ясо повинно бути з жиром, але його має бути небагато. Можна лопатку. Кістки видалити, м'ясо добре промити та нарізати квадратними шматками, розміром 4х4 см. Укласти в посуд (пластмасові відерця), головне, щоб він був досить глибоким і в жодному разі не алюмінієвим. Укласти шарами, кожен шар пересипаючи сіллю, перцем (чорний або білий) і цибулею, порізаною півкільцями (якщо потрібно замаринувати м'ясо швидко, цибулю можна натерти на тертці або пропустити через блендер, дасть більше соку і м'ясо просочиться швидше). Укласти до кінця, не перемішувати, накрити кришкою і залишити маринуватися, в ідеалі, годин на 5. Перед тим, як нанизувати м'ясо на шампура, його потрібно полити оцтом, зовсім трохи і добре перемішати, як би втискаючи в м'ясо весь сік і оцет. Після цього відразу смажити. Готовність визначити трохи надрізавши один з крайніх шматочків. Подавати пересипавши цибулею, зеленню і злегка поливши оцтом.
ЗдесьРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
www.recepti.biz.uaПроизводство соусов
Потрясающе вкусный салат: салат з куркою та грибами.
http://recepti.biz.ua рецепт салата с морепродуктами
Легкие блюда с фотографиями. Легкое блюдо из говядины.
ТутНемецкий производитель. Информация о немецких догах
ТутКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Особенности Украинской кухни в ресторане шинок в Тюмени здесь
Фирменный магазин Redmond - мастер шеф рецепты. Простые рецепты блюд.