Як дістати кістки із курки
- Курка (бройлерна) 1 шт.
Гострим ножем розрізати на грудці шкіру і м'ясо до кістки. Далі пальцями допомогти від'єднати м'ясо від кістки.
Таку ж операцію проробити з іншого боку.
Дійшовши до ніжок, за допомогою гострого ножа звільнити суглоб і по суглобу відрізати кісточку. Знизу гомілки відрізати шкіру по колу і зсередини потягнути за кісточку ніжки - м'ясо вивернеться панчохою. Заправити, формуючи ніжку.
Те ж саме зробити з іншою ніжкою.
Дійшовши до крил, пальцями по кістці від'єднати м'ясо, ножем звільнити суглоб, потягнути на себе - відрізати по суглобу.
Повернути остов, обережно, щоб не порвати, пальцями і ножем від'єднуючи шкіру зі спини.
Зайнятися іншим крилом.
Курочку можна начиняти чим завгодно.
www.recepti.biz.ua лук порей рецепт пост
ЗдесьТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: семга запеченная с картофелем в духовке.
Рецепт салата с бурякомУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Осетинские пироги на заказ: рецепт пампушек с фото.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкуснейшие рецепты тут: рецепт торт наполеон.