Спосіб ручної ліпки пельменів
- Яйце 1 шт.
- Борошно 2 скл.
- Молоко 0.5 скл.
- Сіль 1 ч.л.
- Сметана (20-25% жирності) 250 г
- Базилік 1 пуч.
Розкатати тісто. Нарізати склянкою (або формою). Покласти начинку. Взяти в руку. І з одного краю прикрити тістом начинку.
З далекого від себе краю придавити тісто те, яке вийшло в згині.
Тепер від себе так само, притискуючи один до одного краї. Для зручності, назвемо початок пельменя, тобто, звідки почали ліпити - "попкою", а те, де ми закінчимо - "верхівкою".
Тепер знову до себе, але важливо зрозуміти, як цей рух робити. Як би притягаючи від верхівки, до місця з'єднання.
І знову, від себе, так само з верхівки до попки трохи підтягуємо тісто. Цей рух дуже легкий.
І знову, до себе і від верхівки. Як немовля укутуємо.
А тепер зварити і зробити найшвидший соус до пельменів - змішати в тарілці сметану, дрібно порубаний базилік, трохи посолити.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно - рецепти до нового року.
Торт В Мультиварке Рецепты: праздничные рецепты новогодние рецепты. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты Для Мультиварки: слоеный пирог с фруктами. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Гриль прижимной: рецепт лаваш на гриле. Рецепты выпечки на любой вкус.
Вкусные рецепты Французской кухни: французская кухня рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
Варенье из арбуза: черничное варенье.
Медовик торт с заварным кремомИзготовление тортов на заказ
Американская и канадская кухня курсовая. История американской кухни.