Кальмар відварений

ПОРАДИ
1553 Кальмар відварений
Фото - Кальмар відварений
інгредієнти:
  • Кальмар
  • Вода
  • Сіль

Шкірку (рожеву) кальмара очистити. Під нею є щe одна тонка прозора плівка. Підчепити і зняти всю з обох сторін. Розрізати тушку. У киплячу підсолену воду опустити одну тушку, порахувати до 20-30 і вийняти шумівкою. Вода знову закипить - наступну тушку і т. д. Кальмар виходить дуже ніжний.

салаты от даши малаховой

ТутВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки

Новогодние праздничные блюда из мясаРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Готовим со вкусом - сальса рецепт с фото. Как приготовить вкусный шашлык.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter