Засолювання сала
- Сало свиняче 4 кг
- Вода
- Сіль
- Спеції
- Часник
- Цибулиння
- Лавровий лист
У велику каструлю налити близько 4 літрів води і додати 2 жмені цибулиння, 6 ст. л. солі, лавровий лист. Кип’ятити хвилин п'ять, процідити. У розсіл помістити сало і кип'ятити хвилин 15-20.
Потім зняти з вогню і залишити у розсолі на 8-12 годин. Сало виходить з коричневою шкіркою, схоже на копчене. Вийняти, обсушити.
Рясно натерти подрібненим часником і приправами (часник + червоний перець, часник + чорний перець, часник + приправа для шпику та копченостей, можна додати і мелений коріандр).
Готовий продукт загорнути у пергаментний папір і помістити у холодне місце на одну-дві доби.
Торт на день народження хлопчику 5 роквИзготовление тортов на заказ
Мультиварка Philips - рецепти блюд на кожен день.
Рецепты Для Мультиварки: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт греческого салата: салати з фото рецепти. Готовим со вкусом.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты приготовления блюд - плов рецепт приготовления.
Мини-Капрезе на шпажках: приготовление канапе. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт рыба на пару. Рыба В Мультиварке Рецепты.
Рецепты салата из морепродуктовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Торт медовик рецепт видеоРецепты и советы. Кулинарные рецепты