Засолювання сала

ПОРАДИ
2000 Засолювання сала
Фото - Засолювання сала
інгредієнти:
  • Сало свиняче 4 кг
  • Вода
  • Сіль
  • Спеції
  • Часник
  • Цибулиння
  • Лавровий лист

У велику каструлю налити близько 4 літрів води і додати 2 жмені цибулиння, 6 ст. л. солі, лавровий лист. Кип’ятити хвилин п'ять, процідити. У розсіл помістити сало і кип'ятити хвилин 15-20.

Засолювання сала інгредієнти Потім зняти з вогню і залишити у розсолі на 8-12 годин. Сало виходить з коричневою шкіркою, схоже на копчене. Вийняти, обсушити.

Засолювання сала Рясно натерти подрібненим часником і приправами (часник + червоний перець, часник + чорний перець, часник + приправа для шпику та копченостей, можна додати і мелений коріандр).

фото Засолювання сала Готовий продукт загорнути у пергаментний папір і помістити у холодне місце на одну-дві доби.

Торт на день народження хлопчику 5 роквИзготовление тортов на заказ

Мультиварка Philips - рецепти блюд на кожен день.

Рецепты Для Мультиварки: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Поможем выйти замуж в Германию.

Рецепт греческого салата: салати з фото рецепти. Готовим со вкусом.

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты приготовления блюд - плов рецепт приготовления.

Мини-Капрезе на шпажках: приготовление канапе. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт рыба на пару. Рыба В Мультиварке Рецепты.

Рецепты салата из морепродуктовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Торт медовик рецепт видеоРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter