Кальмар на мангалі

ЗАКУСКИ
717 Кальмар на мангалі
Фото - Кальмар на мангалі
інгредієнти:
  • Кальмар (тушка) 2 шт.
  • Оцет (лимонний) 3 ст.л.

Кальмар на мангалі інгредієнти Кальмари промити, очистити від нутрощів і хітинових пластинок. Нарізати на 4 поздовжні смуги. Тобто спочатку уздовж навпіл, а потім ще раз навпіл, теж уздовж. Натерти сіллю та перцем. Нанизати на дерев'яні палички-шампури, попередньо вимочені у воді або олії. Скласти у ємність. Маринад - лимонний оцет змішати з олією без запаху, додати сухі спеції (орегано, базилік). Залити маринадом шашлички і залишити маринуватися на пару годин у прохолодному місці. Періодично шампури перевертати, щоб кальмар промаринувався рівномірно.

Кальмар на мангалі Смажити на гарячому вугіллі приблизно по 3 хвилини з кожного боку, поливати по разу маринадом, що залишився.

фото Кальмар на мангалі Подавати із зеленню і соусами.

Рецепт шашлыка - консервация грибов рецепты.

Рецепты салатов на любой вкус: мясные салаты с грибами.

Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты recepti.biz.ua

Готовим со вкусом: рецепты салата с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter