Креветки у папільйотках

ЗАКУСКИ
702 Креветки у папільйотках
Фото - Креветки у папільйотках
інгредієнти:
  • Креветки (великі) 200 г
  • Лимон (зелений або лайм)
  • Вершки (жирні) 4 ст.л.
  • Імбир (корінь) 1 ст.л.
  • Перець зелений (горошком) 1 ст.л.
  • Базилік (свіжий) 2 ст.л.
  • Сіль

Креветки в папільйотках Якщо креветки заморожені, необхідно дати їм відтанути, залишивши їх при кімнатній температурі, або завантаживши закритий пакет у теплу воду.

Після цього очистити креветки від панцира, хвоста і голови.

Креветки в папільйотках Поставити розігріватися духовку на 220 градусів.

Натерти на крупній тертці імбирний корінь, нарізати кружечками лимон і приготувати необхідну кількість зеленого перцю горошком (свіжий або маринований із банки).

фото Креветки в папільйотках Від рулону з фольгою відрізати листи довжиною близько 1 м кожний. Скласти їх навпіл, щоб вийшло 2 подвійних листа по 50 см. Це будуть папільйотки.

У центр кожного покласти по 2 столові ложки густих вершків.

Креветки в папільйотках На вершки викласти 2 кружечки лимона і креветки. Посипати тертим імбиром і горошинками перцю.

Креветки в папільйотках Зверху нарізати свіжий базилік. Трохи посолити.

Креветки в папільйотках Загорнути кожен лист фольги «цукерочкою», щільно закривши краї, але залишивши трохи вільного місця усередині. У такому вигляді відправити в духовку хвилин на 20 (якщо креветки сирі, то довше).

Креветки в папільйотках Подати до столу, переклавши папільйотку на тарілку.

Креветки в папільйотках

Легкие рецепты вторых блюд здесь

Актер александр кульков. Кульков алексей вячеславович.

Бисквитное печенье барни рецептПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

рецепты индийской кухни

кулинарный хороший сайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter