Креветки у папільйотках
- Креветки (великі) 200 г
- Лимон (зелений або лайм)
- Вершки (жирні) 4 ст.л.
- Імбир (корінь) 1 ст.л.
- Перець зелений (горошком) 1 ст.л.
- Базилік (свіжий) 2 ст.л.
- Сіль
Якщо креветки заморожені, необхідно дати їм відтанути, залишивши їх при кімнатній температурі, або завантаживши закритий пакет у теплу воду.
Після цього очистити креветки від панцира, хвоста і голови.
Поставити розігріватися духовку на 220 градусів.
Натерти на крупній тертці імбирний корінь, нарізати кружечками лимон і приготувати необхідну кількість зеленого перцю горошком (свіжий або маринований із банки).
Від рулону з фольгою відрізати листи довжиною близько 1 м кожний. Скласти їх навпіл, щоб вийшло 2 подвійних листа по 50 см. Це будуть папільйотки.
У центр кожного покласти по 2 столові ложки густих вершків.
На вершки викласти 2 кружечки лимона і креветки. Посипати тертим імбиром і горошинками перцю.
Зверху нарізати свіжий базилік. Трохи посолити.
Загорнути кожен лист фольги «цукерочкою», щільно закривши краї, але залишивши трохи вільного місця усередині. У такому вигляді відправити в духовку хвилин на 20 (якщо креветки сирі, то довше).
Подати до столу, переклавши папільйотку на тарілку.
Легкие рецепты вторых блюд здесь
Актер александр кульков. Кульков алексей вячеславович.
Бисквитное печенье барни рецептПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов