Креветки у папільйотках
- Креветки (великі) 200 г
- Лимон (зелений або лайм)
- Вершки (жирні) 4 ст.л.
- Імбир (корінь) 1 ст.л.
- Перець зелений (горошком) 1 ст.л.
- Базилік (свіжий) 2 ст.л.
- Сіль
Якщо креветки заморожені, необхідно дати їм відтанути, залишивши їх при кімнатній температурі, або завантаживши закритий пакет у теплу воду.
Після цього очистити креветки від панцира, хвоста і голови.
Поставити розігріватися духовку на 220 градусів.
Натерти на крупній тертці імбирний корінь, нарізати кружечками лимон і приготувати необхідну кількість зеленого перцю горошком (свіжий або маринований із банки).
Від рулону з фольгою відрізати листи довжиною близько 1 м кожний. Скласти їх навпіл, щоб вийшло 2 подвійних листа по 50 см. Це будуть папільйотки.
У центр кожного покласти по 2 столові ложки густих вершків.
На вершки викласти 2 кружечки лимона і креветки. Посипати тертим імбиром і горошинками перцю.
Зверху нарізати свіжий базилік. Трохи посолити.
Загорнути кожен лист фольги «цукерочкою», щільно закривши краї, але залишивши трохи вільного місця усередині. У такому вигляді відправити в духовку хвилин на 20 (якщо креветки сирі, то довше).
Подати до столу, переклавши папільйотку на тарілку.
![]()
Легкие рецепты вторых блюд здесь
Актер александр кульков. Кульков алексей вячеславович.
Бисквитное печенье барни рецептПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов