Пиріг "Пік-нік"
632
інгредієнти:
- Тісто (листкове бездріжджове) 1 упак.
- Риба (лосось консервований, горбуша, сайра) 2 бан.
- Сир твердий 150 г
- Майонез 250 г
Тісто розморозити, розкотити до товщини 0,5 мм і кожен пласт розділити навпіл. Випікати в духовці до рум'яної скоринки, вийняти, охолодити. Розім’яти виделкою рибу. Змастити коржі тонким шаром майонезу, викласти шар риби і посипати сиром і ще раз повторити, усе накрити останнім коржем і поставити в холодильник мінімум на 2 години.
Рецепты с фото: салат коктейль рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Приготовления: авокадо салат рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Показати коментарі