—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ЗАКУСКИ
»
рибні
ЗАКУСКИ - рибні
Сушена корюшка
інгредієнти: Корюшка (свіжа) 500 г Сіль 50 г Свіжу корюшку (якщо заморожена, розморозити) пересипати сіллю і залишити на день (у холодильник не ставити). Пересипати сіллю, кожна рибка повинна ...
657
Лящ маринований
інгредієнти: Лящ 1 шт. Сіль Перець Цибуля Оцет Олія Видалити голову, хвіст і хребет. Рибку помити і посолити. Залишити на 3 години. Промити, поперчити (можна додати спеції для риби). Нарізати цибулю ...
1219
Форель у солодкому перці
інгредієнти: Форель (філе) 300 г Спеції (сіль, перець, цукор) Олія оливкова 2 ст. л. Перець солодкий червоний 3 шт. Лимон 2 шт. Креветки (королівські, із хвостом) 6 шт. Каперси Перець помити, ...
602
Райдужна форель у фользі на вугіллі
інгредієнти: Форель райдужна Помідор Лимон Сіль, чорний перець Посолити, поперчити, нарізати лимон і помідори, скласти у свіжеочищену рибу. Загорнути у фольгу. Розкласти на грати, а можна просто на ...
611
Рибний рулет
інгредієнти: Філе рибне (морський язик) 500 г Яйце куряче 3 шт. Молоко Прянощі для риби Майонез 3 ст. л. Булка (хліб)Рибне філе (морський язик, судак) пропустити через м'ясорубку або подрібнити у ...
696
Смажені рапани
інгредієнти: Молюски (рапани) 30 шт. Лимон 1 шт. Спеції (сіль, перець) Часник 5 зуб. Кріп 1 пуч. Майонез 3 ст. л. Помідор 1 шт. Салат (листовий) 1 пуч. Масло вершкове 100 г Добре промити рапанів і ...
1768
Морська риба в олійно-оцтовому соусі
інгредієнти: Рибa (сайра, оселедець, скумбрія, сардина, мойва) 600 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 2 шт. Оцет яблучний 0. 5 скл. Олія рослинна 1 скл. Цукор- пісок 1 скл. Перець чорний (горошком) 3 шт. ...
793
Фаршировані кальмари із соусом "Теріякі"
інгредієнти: Кальмар (тушка) 150 г Креветка тигрова 50 г Морський гребінець 50 г Цукіні 80 г Корінь селери 60 г Олія рослинна Саке 5 мл Мерін 20 мл Цукор 20 г Соєвий соус 20 мл Сіль Перець білий ...
695
Мідії по-японськи
інгредієнти: Мідії (у напівраковинах) 0. 5 кг Сир вершковий (Філадельфія) 100 г Ікра літаючої риби (Тобіко, червона) 80 г Мідії у напівраковинах розморозити, промити. Відокремити мідії від раковин. ...
786
Шпажки із креветок і кабачка
інгредієнти: Креветки 16 шт. Кабачок 1 шт. Імбир (свіжий) 30 г Мед 1 ст. л. Соєвий соус 2 ст. л. Перець чорний (мелений) Олія оливкова 3 ст. л. Креветки помити (розморозити, якщо заморожені) і ...
757
Судак копчений "На природі"
інгредієнти: Судак 1 шт. Сіль Перець чорний Тирса Лимон 1 шт. Обробити на філе, зробити поперечні надрізи, натерти сіллю і перцем, щедро збризнути лимонним соком. Дати постояти 30 хвилин. На дно ...
683
Креветки у темному пиві
інгредієнти: Креветки 400 г Лимон 0. 5 шт. Пиво 0. 5 л Петрушка Лавровий лист 1 шт. Перець (чорний, білий, рожевий, зелeний, горошком) 5 г Імбир 30 г Сіль Маслини 10 г Салат (листя) 7 гПоставити на ...
701
Креветки "Посиденьки"
інгредієнти: Креветки (у панцирі) 1 кг Вода Олія оливкова 3 ст. л. Часник 3 зуб. Сіль Приправа (італійські трави) 2 ст. л. Перець духмяний (горошком) Лимон Відварити креветки у киплячій підсоленій ...
685
Закуска до пива з морепродуктів
інгредієнти: Морепродукти (асорті) 1 кг Томат 2 шт. Кунжут 1 упак. Цибуля 1 шт. Часник 2 зуб. Відварити креветки та інші морепродукти, додаючи у бульйон спеції. Кляр: якщо використовуються помідори, ...
769
Перша
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
Остання
Переглядаємо 29 - 42 із 218