Мідії по-японськи

ЗАКУСКИ
737 Мідії по-японськи
Фото - Мідії по-японськи
інгредієнти:
  • Мідії (у напівраковинах) 0.5 кг
  • Сир вершковий (Філадельфія) 100 г
  • Ікра літаючої риби (Тобіко, червона) 80 г

Мідії по-японськи інгредієнти Мідії у напівраковинах розморозити, промити.

Мідії по-японськи Відокремити мідії від раковин.

фото Мідії по-японськи Mідіі відварити протягом 1-2 хвилин після закипання.

Раковини прокип'ятити.

Мідії по-японськи Мідії Повернути мідії у раковини.

Мідії по-японськи Сир сирний Мідії по-японськи Ікра літаючої риби

Вершковий сир розім'яти виделкою.

Мідії по-японськи Додати тобіко. Змішати.

Мідії по-японськи Викласти суміш сиру з тобіко на мідії і відправити у розігріту духовку на 5 хвилин.

Також можна запікати у мікрохвильовій печі.

Мідії по-японськи Подавати з лимоном.

 

Рецепт торта бисквит с фруктамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Оладьи из Рыбной Икры с манкойПродажа и покупка. Рыбная Икра

Рецепты для гурманов от Лефкадии: рецепты первых блюд с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

рецепт приготовления салата на английском языке

Медово-горчичная заправка для салата рецепт. Маркетинговые исследования заправок для салатов.

Рецепты приготовления узбекского плова. Предварительно обжарить рис плов рецепт приготовления.

Праздничные новогодние рецепты блюд тут

Мимоза салат рецепт. Приготовление салата мимоза.

Майонез в домашних условиях. Домашнее приготовление майонеза без яиц.

Пирог со шпинатом и фетой рецепт с фотоПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter