Мідії по-японськи
- Мідії (у напівраковинах) 0.5 кг
- Сир вершковий (Філадельфія) 100 г
- Ікра літаючої риби (Тобіко, червона) 80 г
Мідії у напівраковинах розморозити, промити.
Відокремити мідії від раковин.
Mідіі відварити протягом 1-2 хвилин після закипання.
Раковини прокип'ятити.
Повернути мідії у раковини.
Вершковий сир розім'яти виделкою.
Додати тобіко. Змішати.
Викласти суміш сиру з тобіко на мідії і відправити у розігріту духовку на 5 хвилин.
Також можна запікати у мікрохвильовій печі.
Подавати з лимоном.
Рецепт торта бисквит с фруктамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Оладьи из Рыбной Икры с манкойПродажа и покупка. Рыбная Икра
Рецепты для гурманов от Лефкадии: рецепты первых блюд с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
рецепт приготовления салата на английском языке
Медово-горчичная заправка для салата рецепт. Маркетинговые исследования заправок для салатов.
Рецепты приготовления узбекского плова. Предварительно обжарить рис плов рецепт приготовления.
Праздничные новогодние рецепты блюд тут
Мимоза салат рецепт. Приготовление салата мимоза.
Майонез в домашних условиях. Домашнее приготовление майонеза без яиц.
Пирог со шпинатом и фетой рецепт с фотоПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты