Фаршировані кальмари із соусом "Теріякі"
- Кальмар (тушка) 150 г
- Креветка тигрова 50 г
- Морський гребінець 50 г
- Цукіні 80 г
- Корінь селери 60 г
- Олія рослинна
- Саке 5 мл
- Мерін 20 мл
- Цукор 20 г
- Соєвий соус 20 мл
- Сіль
- Перець білий мелений
Кальмари очистити від плівок, креветки очистити від луски і очистити морські гребінці. Гребінці і креветки нарізати крупно, нафарширувати кальмар і обсмажити на олії з усіх сторін. Соус. Мерін і саке налити у сотейник, додати цукор і варити 10-15 хв. Влити соєвий соус і варити на повільному вогні 30-40 хв. Цукіні тонко нарізати і смажити на грилі з двох сторін. Корінь селери очистити, нарізати соломкою.
Кальмар нарізати на кружечки і викласти на тарілку, поруч покласти цукіні і все полити соусом "Теріякі". Прикрасити коренем селери, викладаючи у вигляді колодязя.
Борщ Украинский рецепт приготовления. Рецепт приготовления Украинского и казахского борща.
Рецепты на праздничный стол: рецепт торта киевский.
Как приготовить летний салат - салат из моря продуктов.
Поилки для домашней птицы - салат с курицей. Салат с кукурузой и Курицей.
Салат оливье рецепт язык recepti.biz.ua
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др