Фаршировані кальмари із соусом "Теріякі"

ЗАКУСКИ
701 Фаршировані кальмари із соусом "Теріякі"
Фото - Фаршировані кальмари із соусом
інгредієнти:
  • Кальмар (тушка) 150 г
  • Креветка тигрова 50 г
  • Морський гребінець 50 г
  • Цукіні 80 г
  • Корінь селери 60 г
  • Олія рослинна
  • Саке 5 мл
  • Мерін 20 мл
  • Цукор 20 г
  • Соєвий соус 20 мл
  • Сіль
  • Перець білий мелений

Кальмари очистити від плівок, креветки очистити від луски і очистити морські гребінці. Гребінці і креветки нарізати крупно, нафарширувати кальмар і обсмажити на олії з усіх сторін. Соус. Мерін і саке налити у сотейник, додати цукор і варити 10-15 хв. Влити соєвий соус і варити на повільному вогні 30-40 хв. Цукіні тонко нарізати і смажити на грилі з двох сторін. Корінь селери очистити, нарізати соломкою.

Кальмар нарізати на кружечки і викласти на тарілку, поруч покласти цукіні і все полити соусом "Теріякі". Прикрасити коренем селери, викладаючи у вигляді колодязя.

Борщ Украинский рецепт приготовления. Рецепт приготовления Украинского и казахского борща.

Рецепты на праздничный стол: рецепт торта киевский.

салати з яблуками

Как приготовить летний салат - салат из моря продуктов.

Поилки для домашней птицы - салат с курицей. Салат с кукурузой и Курицей.

Салат оливье рецепт язык recepti.biz.ua

recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др