Смажені рапани
- Молюски (рапани) 30 шт.
- Лимон 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Часник 5 зуб.
- Кріп 1 пуч.
- Майонез 3 ст.л.
- Помідор 1 шт.
- Салат (листовий) 1 пуч.
- Масло вершкове 100 г
Добре промити рапанів і занурити у підсолену киплячу воду, варити хвилин 10, злити воду і промити пару раз під холодною водою.
Дістати молюсків із мушель. Для цього зняти верхню плівку виделкою, дістати молюск, видалити з нього чорний шлунок і замаринувати.
Вичавити сік із половини лимона, посолити, поперчити, заправити майонезом і перемішати. Залишити хвилин на 30.
На розігріту сковорідку покласти шматочок вершкового масла. Потім викласти рапанів і обсмажити 8-10 хвилин. Потім вичавити часник і додати дрібно нарізаний кріп. Накрити кришкою на пару хв.
На тарілочку укласти листя салату, скибочки лимона і помідора по краях, у серединку викласти рапанів.
Так само можна посмажити і на мангалі, тільки часник і кріп класти відразу у маринад, а рапанів нанизувати на дерев'яні шпажки.
Польская выпечка рецепты с фотоПольская светотехническая продукция
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz.ua рецепт очень вкусных салатов
Куриный шашлык, как в ресторане - шашлык из куриных сердец. Как приготовить вкусный шашлык.
Диетические блюда для похудения - салаты с консервой.
recepti.biz салати з майонезом
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы