Смажені рапани

ЗАКУСКИ
1787 Смажені рапани
Фото - Смажені рапани
інгредієнти:
  • Молюски (рапани) 30 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Часник 5 зуб.
  • Кріп 1 пуч.
  • Майонез 3 ст.л.
  • Помідор 1 шт.
  • Салат (листовий) 1 пуч.
  • Масло вершкове 100 г

Смажені рапани інгредієнти Добре промити рапанів і занурити у підсолену киплячу воду, варити хвилин 10, злити воду і промити пару раз під холодною водою.

Смажені рапани Дістати молюсків із мушель. Для цього зняти верхню плівку виделкою, дістати молюск, видалити з нього чорний шлунок і замаринувати.

Вичавити сік із половини лимона, посолити, поперчити, заправити майонезом і перемішати. Залишити хвилин на 30.

На розігріту сковорідку покласти шматочок вершкового масла. Потім викласти рапанів і обсмажити 8-10 хвилин. Потім вичавити часник і додати дрібно нарізаний кріп. Накрити кришкою на пару хв.

На тарілочку укласти листя салату, скибочки лимона і помідора по краях, у серединку викласти рапанів.

Так само можна посмажити і на мангалі, тільки часник і кріп класти відразу у маринад, а рапанів нанизувати на дерев'яні шпажки.

Польская выпечка рецепты с фотоПольская светотехническая продукция

http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

recepti.biz.ua рецепт очень вкусных салатов

Куриный шашлык, как в ресторане - шашлык из куриных сердец. Как приготовить вкусный шашлык.

Диетические блюда для похудения - салаты с консервой.

recepti.biz салати з майонезом

recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter