Судак копчений "На природі"
689
інгредієнти:
- Судак 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Тирса
- Лимон 1 шт.
Обробити на філе, зробити поперечні надрізи, натерти сіллю і перцем, щедро збризнути лимонним соком. Дати постояти 30 хвилин.
На дно каганця насипати тирсу.
Закласти рибку в каганець.
Коптілку закрити і помістити у багаття на вуглинки на 30 хвилин, доки з каганця не піде дурманний запах копченої "свіжини".
Подавати судака із бородінським хлібом, малосольними огірками.
Салат с морепродуктами рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Доставка домашних пирогов - конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты оптом со склада.
Читать пошаговый фото рецепт торта. Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта.
Украинская кухня говядина жареная
Сайт кулинарный поединок нтвКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Показати коментарі