Шпажки із креветок і кабачка


- Креветки 16 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Імбир (свіжий) 30 г
- Мед 1 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Олія оливкова 3 ст.л.
Креветки помити (розморозити, якщо заморожені) і висушити. Почистити, відокремити голови.
Кабачок помити і порізати на тоненькі пластини спеціальним ножем (для чищення моркви або картоплі).
Приготувати маринад: змішати мед із соєвим соусом, тертим імбиром, чорним меленим перцем і оливковою олією (1 ст. л.).
Помістити очищені креветки у маринад і залишити на 10-15 хвилин.
Присмажити голови креветок на олії, трохи притиснувши їх, щоб пустили сік. Видалити голови, а в отриманій олії обсмажити шпажки. Для цього на пластину кабачка укласти креветку.
Потім загорнути у рулетик.
На дерев'яні палички нанизати по 4 рулетики. Підсмажити їх в олії, отриманій від смаження креветочних голів.
Перевернути. Вони повинні підсмажитися до золотистої скоринки.
Укласти на тарілку. У сковороду вилити маринад від креветок і трохи прокип'ятити. Він повинен злегка загуснути. Полити соусом шпажки. Можна посипати насінням кунжуту.
Подавати гарячими.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты.
Картошка В Мультиварке Рецепты - салаты праздничные рецепты с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт крем заварной.