Креветки "Посиденьки"
692
інгредієнти:
- Креветки (у панцирі) 1 кг
- Вода
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Приправа (італійські трави) 2 ст.л.
- Перець духмяний (горошком)
- Лимон
Відварити креветки у киплячій підсоленій воді з додаванням перцю так, щоб вода тільки закипіла. Головне, щоб вони були без льоду. Відкинути креветки на дуршлак.
У сковороду налити оливкову олію. Підсмажити часник і сухі трави.
Часник після обсмажування вийняти і викинути. У сковороду додати креветки і швидко обсмажити.
Викласти гарячі креветки у тарілку, полити лимонним соком, прикрасити лимоном.
Салаты рецепты: салати з майонезом. Салаты и закуски.
ЗдесьРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Показати коментарі