Морська риба в олійно-оцтовому соусі
- Рибa (сайра, оселедець, скумбрія, сардина, мойва) 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Оцет яблучний 0.5 скл.
- Олія рослинна 1 скл.
- Цукор-пісок 1 скл.
- Перець чорний (горошком) 3 шт.
- Гвоздика 2 шт.
- Лавровий лист
- Перець чилі 1 шт.
- Сіль
Рибу при необхідності розморозити, очистити від нутрощів, зрізати хвіст, плавники і голову, промити холодною водою. Нарізати рибу невеликими шматочками (дрібну можна використовувати цілком).
Моркву нарізати кружечками, цибулю - півкільцями.
У вогнетривку посудину зі щільною кришкою скласти рибу, пересипаючи її овочами та спеціями.
В оцті розчинити сіль і цукор, змішати з олією і залити рибу, щоб трохи покрило. Якщо заливки замало, можна додати трохи води або томатного соку.
Поставити у духовку у закритій посудині, встановити температуру на 200 градусів, прогріти до закипання маринаду, зменшити нагрів до 150-160 градусів і тушкувати 1,5-2 години, можна до 3 годин (під кришкою).
Подавати гарячою з відвареною картоплею, картопляним пюре або у холодному вигляді як закуску. Можна при подачі посипати петрушкою.
Салати з чорносливом куркою фотосалати з чорносливом
Готовим со вкусом - рецепты салатов на новый год с фотографиями. Салаты на Новый год.
Мультиварка Philips: сальса рецепт с фото. Купить гербицид Сальса.