Морська риба в олійно-оцтовому соусі

ЗАКУСКИ
783 Морська риба в олійно-оцтовому соусі
Фото - Морська риба в олійно-оцтовому соусі
інгредієнти:
  • Рибa (сайра, оселедець, скумбрія, сардина, мойва) 600 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Оцет яблучний 0.5 скл.
  • Олія рослинна 1 скл.
  • Цукор-пісок 1 скл.
  • Перець чорний (горошком) 3 шт.
  • Гвоздика 2 шт.
  • Лавровий лист
  • Перець чилі 1 шт.
  • Сіль

Морська риба в олійно-оцтовому соусі інгредієнти

Морська риба в олійно-оцтовому соусі

фото Морська риба в олійно-оцтовому соусі

Морська риба в олійно-оцтовому соусі Рибa

Морська риба в олійно-оцтовому соусі Лукрепчатий

Морська риба в олійно-оцтовому соусі Моркву

Морська риба в олійно-оцтовому соусі Оцет яблучний

Рибу при необхідності розморозити, очистити від нутрощів, зрізати хвіст, плавники і голову, промити холодною водою. Нарізати рибу невеликими шматочками (дрібну можна використовувати цілком).

Моркву нарізати кружечками, цибулю - півкільцями.

У вогнетривку посудину зі щільною кришкою скласти рибу, пересипаючи її овочами та спеціями.

В оцті розчинити сіль і цукор, змішати з олією і залити рибу, щоб трохи покрило. Якщо заливки замало, можна додати трохи води або томатного соку.

Поставити у духовку у закритій посудині, встановити температуру на 200 градусів, прогріти до закипання маринаду, зменшити нагрів до 150-160 градусів і тушкувати 1,5-2 години, можна до 3 годин (під кришкою).

Подавати гарячою з відвареною картоплею, картопляним пюре або у холодному вигляді як закуску. Можна при подачі посипати петрушкою.

 

Салати з чорносливом куркою фотосалати з чорносливом

Готовим со вкусом - рецепты салатов на новый год с фотографиями. Салаты на Новый год.

Мультиварка Philips: сальса рецепт с фото. Купить гербицид Сальса.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter