Сушена корюшка
666
інгредієнти:
- Корюшка (свіжа) 500 г
- Сіль 50 г
Свіжу корюшку (якщо заморожена, розморозити) пересипати сіллю і залишити на день (у холодильник не ставити). Пересипати сіллю, кожна рибка повинна бути покрита.
Залишити на день (в холодильник не ставити).
До вечора сіль розчиниться, риба дасть сік.
Нанизати рибку на капронову нитку (просмикуючи її через очі).
Підвісити рибу на балконі на ніч купкою, підставивши під неї таз, щоб стекла рідина. За ніч риба підсохне. Розподілити рибу по нитці, щоб вона не дотикалася одна одної.
Риба повинна повисіти кілька днів, щоб добре просохла і стала твердою. Краще всього сушити рибу на балконі, у тіні.
Скороварки для приготовления каши - праздничные закуски на новый год.
http://recepti.biz.ua особенности Украинской кухни в рестране шинок в Тюмени
Показати коментарі