Сушена корюшка

ЗАКУСКИ
666 Сушена корюшка
Фото - Сушена корюшка
інгредієнти:
  • Корюшка (свіжа) 500 г
  • Сіль 50 г

Сушена корюшка інгредієнти

 

Свіжу корюшку (якщо заморожена, розморозити) пересипати сіллю і залишити на день (у холодильник не ставити). Пересипати сіллю, кожна рибка повинна бути покрита.

 

Сушена корюшка Залишити на день (в холодильник не ставити).

До вечора сіль розчиниться, риба дасть сік.

фото Сушена корюшка Нанизати рибку на капронову нитку (просмикуючи її через очі).

Підвісити рибу на балконі на ніч купкою, підставивши під неї таз, щоб стекла рідина. За ніч риба підсохне. Розподілити рибу по нитці, щоб вона не дотикалася одна одної.

 

Риба повинна повисіти кілька днів, щоб добре просохла і стала твердою. Краще всього сушити рибу на балконі, у тіні. 

 

буряк салат рецепт

Скороварки для приготовления каши - праздничные закуски на новый год.

http://recepti.biz.ua особенности Украинской кухни в рестране шинок в Тюмени

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter