Форель у солодкому перці

ЗАКУСКИ
555 Форель у солодкому перці
Фото - Форель у солодкому перці
інгредієнти:
  • Форель (філе) 300 г
  • Спеції (сіль, перець, цукор)
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Перець солодкий червоний 3 шт.
  • Лимон 2 шт.
  • Креветки (королівські, із хвостом) 6 шт.
  • Каперси

Форель в солодкому перці інгредієнти Перець помити, розрізати уздовж на 2 частини і очистити від насіння.

Форель в солодкому перці Застелити фольгою форму для запікання і викласти перець.

фото Форель в солодкому перці Один лимон розрізати тонкими часточками.

Форель в солодкому перці Форель Із другого лимона зняти цедру й вичавити сік.

Форель в солодкому перці Спеції Лимонний сік змішати із сіллю, цукром, перцем і оливковою олією.

Форель в солодкому перці Олія оливкова Натерти перець соусом. Філе форелі розрізати на 6 тонких шматочків і укласти у перці-човники. Полити соусом.

Форель в солодкому перці Перець солодкий червоний Розкласти зверху лимон і креветки. Накрити зверху фольгою і відправити в духовку на 30 хвилин.

Форель в солодкому перці Лимон

Форель в солодкому перці Креветки Подавати з обсмаженими скибочками багета, посипавши рибу каперсами.


Диета: рецепты для похудения: салат французский рецепт с фото.

Кулинарный сайт с фотографиями. Кулинарные сайты как приготовить ролл с лососем.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter