Форель у солодкому перці
632
інгредієнти:
- Форель (філе) 300 г
- Спеції (сіль, перець, цукор)
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Перець солодкий червоний 3 шт.
- Лимон 2 шт.
- Креветки (королівські, із хвостом) 6 шт.
- Каперси
Перець помити, розрізати уздовж на 2 частини і очистити від насіння.
Застелити фольгою форму для запікання і викласти перець.
Один лимон розрізати тонкими часточками.
Із другого лимона зняти цедру й вичавити сік.
Лимонний сік змішати із сіллю, цукром, перцем і оливковою олією.
Натерти перець соусом. Філе форелі розрізати на 6 тонких шматочків і укласти у перці-човники. Полити соусом.
Розкласти зверху лимон і креветки. Накрити зверху фольгою і відправити в духовку на 30 хвилин.
Подавати з обсмаженими скибочками багета, посипавши рибу каперсами.
Диета: рецепты для похудения: салат французский рецепт с фото.
Кулинарный сайт с фотографиями. Кулинарные сайты как приготовить ролл с лососем.
Показати коментарі