—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ЗАКУСКИ
»
рибні
ЗАКУСКИ - рибні
Риба-рулет із фундуком і рисом
інгредієнти: Риба (кутум) 1. 2 кг Цибуля ріпчаста 3 шт. Горіх (фундук) 1 скл. Рис 1 скл. Спеції (сіль, перець) Барбарис Олія рослинна Обережно відокремити від шкірки рибне філе, не пошкодивши шкірку. ...
824
Смачний рулетик із лосося
інгредієнти: Лосось (свіжий) 400 г Гриби (свіжі, печериці) 150 г Цибуля порей 100 г Морква 1 шт. Яйце 1 шт. Сіль Олія рослинна 2 ст. л. Перець чорний Спеції Змолоти у блендері рибку (краще брати філе ...
1020
Смажені кальмари
інгредієнти: Олія рослинна 3 ст. л. Борошно 0. 25 скл. Сіль 1 ч. л. Орегано (сушений) 1 ч. л. Перець чорний 0. 5 ч. л. Кальмар очищений 12 шт. Лимон 1 шт. Попередньо підігріти олію на глибокій ...
784
Шашлик із сьомги із фруктами
інгредієнти: Сьомга (свіжа) 400 г Виноград чорний 30 шт. Ананас консервований Сіль, перець Олія рослинна Оцет бальзамічний Вимити і обсушити виноград. Кружечки ананаса (10 шт. ) очистити від шкірки, ...
879
Рибний рулетик "Німфа"
інгредієнти: Філе палтуса 1200 г Філе минтая 400 г Перець солодкий (червоний, жовтий, зелений) 3 шт. Молоко 200 г Жовток яєчний 2 шт. Масло вершкове 90 г Горіх мускатний (мелений) Перець чорний ...
886
Копчeний донський сомик
інгредієнти: Сом 2. 5 кг Сіль Лавровий лист 5 шт. Перець горошком 7 шт. Лимон Стружка (вільхова або карагачева) Випатрану і промиту тушку сома розрізати на порційні шматочки. Готові шматочки посолити ...
889
Смажені рулетики з риби із картопляними грибочками
інгредієнти: Картопля 10 шт. Філе риби (пангасіус) 2 шт. Бекон (копчений) 100 г Огірок (свіжий) 2 шт. Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль Перець Олія рослинна 200 мл Бульби сирої картоплі добре вимити. Потім ...
1206
Мідії "a bulhao pato"
інгредієнти: Мідії (з раковинами) 1 кг Вино біле сухе 150 мл Коріандр (зелень, кінза) 1 пуч. Часник 4 зуб. Гарно щіточкою вимити раковини мідій. Видалити "бороду", ту частину водоростей, яку вхоплює ...
764
Cozze alla buzara
інгредієнти: Мідії (свіжі, очищені) 2 кг Вино біле сухе 1 скл. Петрушка (свіжа) 1 пуч. Помідор (черрі) 10 Перець чилі (червоний) 0. 5 шт. Часник (цибуля) 3 зуб. Сухарі панірувальні 1 скл. Нарубати ...
836
"Черепашки для Барина"
інгредієнти: Булочка з кунжутом 5 шт. Яйце куряче (варене) 3 шт. Креветки (у розсолі або варені очищені) 100 г Ікра червона 50 г Майонез Масло вершкове Із булочок обережно зрізати кришечки (не ...
890
Креветки пікантні варені у власному соку
інгредієнти: Креветки (морожені) 1 кг Приправа для овочевих салатів 1 пач. Сіль Лавровий лист Морожені креветки висипати у каструлю або сотейник. Води додавати не треба. Висипати пачку приправи для ...
804
Червона риба солона
інгредієнти: Риба (червона) 500 г Сіль 1 ч. л. Цукор 1 ч. л. Олія соняшникова Приправа (для риби) Червону рибу розморозити. Одну чайну ложку солі змішати з однією чайною ложкою цукрового піску. ...
1096
Запечені креветки «Scampi»
інгредієнти: Креветки (у панцирі) 900 г Олія оливкова 3 ст. л. Вино біле напівсухе 2 ст. л. Розмарин (рубаний) 1 ч. л. Сіль Перець білий (мелений) Петрушка 3 ст. л. Масло вершкове 12 ст. л. Часник 4 ...
854
Креветки фрі
інгредієнти: Креветки 20 шт. Стружка кокосова 100 г Білок яєчний 4 шт. Олія рослинна 0. 5 л Часник 1 зуб. Перець чилі 2 ч. л. Оцет (винний) 2 ст. л. Вода 150 мл Сік лайма (лимона) Цукор 1 ст. л. ...
776
Перша
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
Остання
Переглядаємо 43 - 56 із 218