Риба-рулет із фундуком і рисом
- Риба (кутум) 1.2 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Горіх (фундук) 1 скл.
- Рис 1 скл.
- Спеції (сіль, перець)
- Барбарис
- Олія рослинна
Обережно відокремити від шкірки рибне філе, не пошкодивши шкірку.
Вийняти всі кісточки, почистити цибулю.
Спочатку пропустити через м'ясорубку цибулю, віджати злегка сік (щоб у рибі потім не відчувалася гіркота), перемолоти потім рибу.
Горіхи, тільки фундук, злегка обсмажити і також пропустити через м'ясорубку до фаршу.
Півсклянки сирого рису відварити у воді до майже повної готовності. Промити з нього крохмаль (під краном).
Додати у фарш барбарис.
Заправити все спеціями.
Масою начинити рибу.
Зашити черевце.
Змастити із двох сторін рибу олією. Викласти на пергаментний папір.
Випікати у духовці до готовності при температурі 180 градусів.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салати з язика з фото.
Салат из Курицы с сыром http://recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: как приготовить почки говяжьи. Рецепты для ужина.
Рецепты для мультиварки, вкусно: праздничные первые блюда. Скороварки для приготовления каши.
Польская кухня рецепты фотоПольское турагентство