Червона риба солона


- Риба (червона) 500 г
- Сіль 1 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Олія соняшникова
- Приправа (для риби)
Червону рибу розморозити.
Одну чайну ложку солі змішати з однією чайною ложкою цукрового піску.
Приправу для риби додати до суміші цукру і солі.
Пропорція цукру і солі повинна бути така: 2 ч. ложки солі + 1 ч. ложка цукру.
Якщо у приправі солі у складі немає, то брати саме 2 ч. ложки солі + цукор.
Такої кількості суміші вистачить щоб посолити 500-1000 г риби.
Посипати рибу з двох сторін сумішшю і трохи натерти.
Налити зверху риби трохи соняшникової олії і рівномірно розподілити по поверхні з одного і з іншого боку.
Покласти рибу у посудину для соління м'якоттю вниз.
Закрити кришкою.
Поставити в холодильник. Якщо пласт тонкий (2-3 см) через добу риба буде готова. Якщо солиться ціла риба, то потрібно 2-3 дні.
Дістати з холодильника рибку. Нарізати, прикрасити.
recepti.biz.uaРецепты и советы
www.recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ
Рецепты с творогом фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты