Червона риба солона

ЗАКУСКИ
959 Червона риба солона
Фото - Червона риба солона
інгредієнти:
  • Риба (червона) 500 г
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Олія соняшникова
  • Приправа (для риби)

Червона риба солeная інгредієнти Червону рибу розморозити.

Червона риба солeная Одну чайну ложку солі змішати з однією чайною ложкою цукрового піску.

фото Червона риба солeная

Червона риба солeная Риба

Червона риба солeная Сіль Приправу для риби додати до суміші цукру і солі.

Пропорція цукру і солі повинна бути така: 2 ч. ложки солі + 1 ч. ложка цукру.

Якщо у приправі солі у складі немає, то брати саме 2 ч. ложки солі + цукор.

Такої кількості суміші вистачить щоб посолити 500-1000 г риби.

Червона риба солeная Цукор Посипати рибу з двох сторін сумішшю і трохи натерти.

Червона риба солeная Масло подсолнчное Налити зверху риби трохи соняшникової олії і рівномірно розподілити по поверхні з одного і з іншого боку.

Червона риба солeная Приправа Покласти рибу у посудину для соління м'якоттю вниз.

Червона риба солeная Закрити кришкою.

Червона риба солeная Поставити в холодильник. Якщо пласт тонкий (2-3 см) через добу риба буде готова. Якщо солиться ціла риба, то потрібно 2-3 дні.

Червона риба солeная Дістати з холодильника рибку. Нарізати, прикрасити.

 

recepti.biz.uaРецепты и советы

www.recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ

Рецепты с творогом фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter