"Черепашки для Барина"

ЗАКУСКИ
745 "Черепашки для Барина"
Фото -
інгредієнти:
  • Булочка з кунжутом 5 шт.
  • Яйце куряче (варене) 3 шт.
  • Креветки (у розсолі або варені очищені) 100 г
  • Ікра червона 50 г
  • Майонез
  • Масло вершкове

Із булочок обережно зрізати кришечки (не повністю), вийняти м'якоть. М'якоть дрібно нарізати ножем і покришити.

Обсмажити до золотистого кольору на вершковому маслі. Сухарики готові.

Нарізати дрібно варені яйця, змішати із сухарями, додати креветки, ікру. Змішати все із майонезом. Начинка готова.

фото Нафарширувати булочки. Прикрасити перепелиними яйцями.

Готувати потрібно перед подачею на стіл.

Салаты приготовление: рецепт приготовления салата мимоза. Рецепты для пекарни.

Как приготовить летний салат: авокадо салат рецепт. Готовим со вкусом.

Салат с Курицей и ананасами слоямиА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей

Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с морепродуктов рецепты. Осетинские пироги на заказ.

Как приготовить вкусный шашлык - рецепт пампушек с фото.

Рецепты с малиной: рецепты новогодних блюд с фотографиями. Готовим со вкусом.

Медовик торт рецепт на сковородеИзготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter