Креветки фрі
- Креветки 20 шт.
- Стружка кокосова 100 г
- Білок яєчний 4 шт.
- Олія рослинна 0.5 л
- Часник 1 зуб.
- Перець чилі 2 ч.л.
- Оцет (винний) 2 ст.л.
- Вода 150 мл
- Сік лайма (лимона)
- Цукор 1 ст.л.
Підготувати креветки.
Обдати окропом.
Очистити від панцира, залишивши тільки хвостики. На спинці потрібно зробити надріз і видалити чорну жилку. Також необхідно надрізати животик, щоб в олії креветки не змінили форму.
Приготувати дип.
Подрібнити часник, потовкти перець чилі, перекласти у каструльку.
Додати сік лимона. Додати 150 мл води, оцет і цукор. Дати суміші закипіти, а потім потримати на маленькому вогні 10 хвилин, не накриваючи кришкою.
Білки яєць злегка збити виделкою. Креветки наколоти на виделку або дерев'яну шпажку, занурити у білок, а потім вмочити у кокосову стружку.
Обсмажувати креветки у розігрітій олії.
Обсмажені до золотистої скоринки креветки викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавати відразу ж.
Для подачі діп перелити у піалу.
Салаты и закуски: мясные салаты.
Праздничные Рецепты на любой вкус: кулинарные рецепты праздничных блюд. Рецепты вкусных блюд.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - выпечка на новый год с фото. Торт В Мультиварке Рецепты.
Салаты рецепты: буряк салат рецепт. Рецепты Приготовления.
Рецепт имбирного напитка - рецепт приготовления мяса дикого кабана.