Рибний рулетик "Німфа"
- Філе палтуса 1200 г
- Філе минтая 400 г
- Перець солодкий (червоний, жовтий, зелений) 3 шт.
- Молоко 200 г
- Жовток яєчний 2 шт.
- Масло вершкове 90 г
- Горіх мускатний (мелений)
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
- Перець чилі 2 ч.л.
- Борошно 4 ст.л.
- Сік лимонний 1.5 ст.л.
- Зелень
- Сіль
Подрібнити у фарш філе палтуса, додати мускатинй горіх, перець чорний і чилі, посолити.
Молоко закип'ятити. Змішати борошно, сіль, перець чорний (мелений) і мускатний горіх (мелений), влити гаряче молоко і розтоплене вершкове масло, змішати до однорідності віночком. Повернути на слабкий вогонь і готувати, помішуючи, до загустіння. Зняти з вогню, додати жовтки.
З'єднати рибний фарш із борошняною сумішшю, добре розмішати і збити блендером або міксером до пишноти.
Перець стручковий помити, очистити, порізати дрібними кубиками і змішати з фаршем.
Форму застелити фольгою.
Філе минтая помити, обсушити, посолити, поперчити, скропити лимонним соком.
Нижній шар викласти філем минтая.
Потім 1/3 фаршу.
Ще шар минтая.
Шар 1/3 фаршу.
Шар минтая.
Шар 1/3 фаршу.
Шар минтая (злегка зверху змастити фаршем).
Гілочки зелені.
Зверху накрити фольгою і готувати у розігрітій до 200°С духовці 1 годину 30 хвилин.
Знизу потрібно поставити деко, щоб туди могла капати рідина.
Дати охолонути. Поставити в холодильник на 4 години, щоб гарно охолонув і легко нарізався тонкими шматочками.
Прикрасити.
Купить мицелий - салат с грибами жареными. Семена грибов вешенки купить.
Рецепт торта вишиванкаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт Бисквита В Мультиварке - салати з серцем. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салаты с яблоками рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте