Cozze alla buzara
- Мідії (свіжі, очищені) 2 кг
- Вино біле сухе 1 скл.
- Петрушка (свіжа) 1 пуч.
- Помідор (черрі) 10
- Перець чилі (червоний) 0.5 шт.
- Часник (цибуля) 3 зуб.
- Сухарі панірувальні 1 скл.
Нарубати дрібно петрушку.
Нарізати дрібно часник і покласти його у розігріту олію разом з перцем, не пересмажити.
Покласти мідії, залити їх вином, дати трохи випаруватися і покласти дрібно нарізаний помідор, петрушку і зверху панірувальні сухарі.
Мідії дадуть сік, сіль не додавати, вони і так солоні.
Прикрити кришкою, періодично помішуючи, коли відкриються всі черепашки поварити ще хвилин 5.
Викласти у тарілку разом із бульйоном, зачерпуючи його черепашкою, з'їдати мідію.
Рецепт торта из тыквы и халвыРецепты и советы
Сычужный фермент для сыра - как приготовить сыр фета в домашних условиях.
Рецепт похудения в одной капсуле: салат невеста рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Немецкая кухня рецепты с фотоИнформация о немецких догах. Немецкая ортопедическая техника
Рецепты салата с морепродуктамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы