Мідії "a bulhao pato"

ЗАКУСКИ
598 Мідії "a bulhao pato"
Фото - Мідії
інгредієнти:
  • Мідії (з раковинами) 1 кг
  • Вино біле сухе 150 мл
  • Коріандр (зелень, кінза) 1 пуч.
  • Часник 4 зуб.

Мідії Гарно щіточкою вимити раковини мідій.

Мідії Видалити "бороду", ту частину водоростей, яку вхоплює мідія для закріплення за морські камені.

фото Мідії Замочити у солоній воді мінімум на 2 години. Воду треба міняти 2-3 рази. Цей процес необхідний для очищення мідії від піску і водоростей. Використовуються тільки цілі закриті раковини.

Безпосередньо перед приготуванням злити воду, промити мідії ще раз під проточною водою. Дати воді стекти.

Мідії У каструлі розігріти оливкову олію, трохи обсмажити нарізаний часник.

Мідії Додати мідії і нарізану зелень коріандру (кінзу).

Мідії Добре струсити каструлю. щоб змішати інгредієнти, накрити кришкою. Тушкувати кілька хвилин. При тушкуванні раковини молюска починають розкриватися.

Мідії У процесі треба струшувати каструлю кілька разів, щоб раковини зверху потрапили на дно і навпаки.

Мідії Тушкувати доки усі раковини розкриються. Додати біле вино. Дати соусу закипіти. Зняти з вогню.

Мідії Відразу сервірувати на стіл із нарізаним пшеничним хлібом. Хліб можна трохи обсмажити на грилі.

Мідії Можна збризнути мідії на тарілці лимонним соком.


Натуральный рецепт от насморка: рождественские рецепты выпечки.

Вкусные рецепты просто - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой.

Куплю жевательные конфеты леденцы карамель тут

http://recepti.biz.ua Польская выпечка рецепты

Ласточкино Гнездо - салат ласточкино гнездо фото. Осетинские пироги на заказ.

Салат из фасоли с брокколиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Повар на мероприятие: кулинарные сайты. Готовим со вкусом.

Праздничные салаты на новый годПраздничная компания

Очень вкусные кексы: кокосовые кексы рецепт. Кондитерские формы.

Рецепты юлии высоцкойКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter