Восьминіг із картоплею і паприкою
- Восьминіг 1 шт.
- Спеції (перець, гвоздика, лавровий лист)
- Овочі (цибуля, морква, селера, картопля)
- Олія оливкова 100 мл
- Паприка 2 ст.л.
- Картопля 6 шт.
Восьминога покласти в морозилку (після розморожування м'якоть стане м'якою).
Перед варінням восьминога тричі опустити і вийняти із киплячої води. У воду, у якій варитиметься восьминіг додати спеції: гвоздику, перець, лавровий лист, додати овочі.
Варити 25-30 хвилин, залишити в бульйоні на 10 хвилин.
Викласти на тарілку.
Картоплю відварити в мундирі, очистити, нарізати скибочками на дно тарілки, зверху нарізати шматочки щупалець восьминога, полити сумішшю оливкової олії та меленої паприки і теплим подати до столу.
Пицца начинка с колбасой без сыраПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Рецепты С Фото на любой вкус - фруктовые десерты рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Салат каперс. Салат каперсы.
рецепт домашнего печенья на смальце
Любимые салаты на каждый день - рецепты салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Польская кухня бигос рецептПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка
Как приготовить салат мимоза. Способ приготовления салата мимоза.
Профессиональные кулинарные сайты www.recepti.biz.ua