Шашлик
1564
інгредієнти:
- Риба (білий амур)
- Стегенце куряче
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Спеції для гриля
Замаринувати рибу і курку у солі, спеції і цибулі. На наступний день розпалити вогонь у мангалі.
Нанизати рибу і курку, у рибки треба вирізати велику хребетну кісточку, і нанизати як гармошку на шампур. Курку пронизати у двох місцях - у стегенці і в ніжці, ближче до кістки.
Як з'являться вуглинки, викласти шампури на мангал.
Від мангала нікуди не відходити, м'ясо курки і риби дуже ніжне, вмить згорить. Поливати квасом.
Риба смажиться швидше, ніж курочка, хвилин на п'ять.
Кулинарные рецепты с фотографиями - рецепты юлии высоцкой. Рецепты Для Мультиварки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: как правильно приготовить соус бешамель. Любите жареную курочку.
Показати коментарі