—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
з птицею
з морепродуктами
з грибами
з рибою
з м`ясом
Рис із грибами
інгредієнти: Рис 1 кг Гриби свіжі 500 г Цибуля 4 шт. Промити тричі рис і замочити у горщику із водою. Нарізати гриби, у розігрітій сковороді із соняшниковою олією обсмажити гриби 10 хв, нарізати ...
813
Біфштекс із яловичини із папайєю
інгредієнти: Яловичина 200 г Виноград (червоний) 60 г Цедра лайма 5 г Олія оливкова 27 мл Масло вершкове 5 г Вино червоне (портвейн) 50 мл Папайя 80 г Сік лимона 4 мл Сіль ПерецьНа оливковій олії ...
725
Нирки по-російськи
інгредієнти: Нирки Цибуля ріпчаста 1 шт. Помідор 2 шт. Морква 1 шт. Огірок (солоний) 2 шт. Перець чорний (мелений) Сіль Вершки Борошно 1 ст. л. На ніч, для видалення специфічного запаху, замочити ...
817
Заєць у сметані
інгредієнти: Заєць 1 шт. Спеції (для шашлику) 1 ст. л. Сіль Олія рослинна Цибуля ріпчаста 3 шт. Морква 1 шт. Сметана 5 ст. л. Майонез 3 ст. л. Часник 2 зуб. Вода 2 скл. Перець чорний мелений 1 ч. л. ...
880
Заєць, запечений у сметані
інгредієнти: Заєць 1 шт. Жир 4 ст. л. Сметана 1 скл. Борошно 2 ст. л. Морква 2 шт. Цибуля ріпчаста 2 шт. Перець болгарський 2 шт. Петрушка Оцет 3% 1. 5 скл. Перець чорний Мускатний горіх Паприка ...
858
Буженина із апельсином
інгредієнти: Свинина (шийка) 1 кг Апельсин 2 шт. Сіль Перець білий (мелений)Апельсини натерти на крупній тeртці разом зі шкіркою. Розстелити фольгу. На фольгу викласти тeртий апельсин. Перемішати із ...
598
Баранина у винно-гранатовому соусі
інгредієнти: Баранина 1 кг Соус гранатовий 1 ст. л. Вино червоне 100 млБаранину порізати невеликими шматочками (2х2х2 см), посолити, додати гранатовий соус і червоне вино. Залишити маринуватися, ...
646
Ростбіф із винним соусом
інгредієнти: Кмин 1 ч. л. Олія оливкова 1 ст. л. Гірчиця (діжонська) 2 ст. л. Соус (ворчестерський) 2 ст. л. Яловичина (вирізка) 6 шт. Борошно 2 ст. л. Вино червоне сухе 0. 75 скл. Бульйон (яловичий) ...
657
Костіца по-молдавськи
інгредієнти: Свинина на кісточці 4 шт. Вода газована (мінеральна) 1 ст. л. Сік томатний (густий) 2 скл. Оцет (столовий 9%) 2 ст. л. Сіль, перець мелений Спеції (суміш перців) Паприка (червона) Часник ...
1012
Запечена свинина
інгредієнти: Свинина (вирізка) 500 г Часник 3 зуб. Селера (корінь) Спеції Сіль Сир твердийСвинячу вирізку натерти сіллю і спеціями. Нашпигувати м'ясо часником і сушеним коренем селери. Загорнути ...
730
Кролик у шоколаді
інгредієнти: Кролик 1 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Цибуля порей 1 шт. Петрушка 1 пуч. Вино червоне сухе 500 мл Часник 2 зуб. Шоколад 100 г Мигдаль 100 г Фундук 50 г Коньяк 100 мл Борошно 100 г Олія ...
692
Свиняче черевце
інгредієнти: Свиняче черевце Спеції (сіль, перець (чорний і червоний), шафран, кмин) Часник Свинину посолити, поперчити, посипати спеціями, зробити надрізи - застромити часник і зверху посипати ...
646
М’ясо, запечене у фользі
інгредієнти: Баранина (молоде м´ясо на кістці) 0. 8 кг Лимон 1 шт. Цибуля ріпчаста (червона) 1 шт. Часник 2 зуб. Лавровий лист 2 шт. Розмарин 1 пуч. Кріп 1 пуч. Орегано 2 ч. л. Олія оливкова 3 ст. л. ...
618
М'ясо у соусі
інгредієнти: Яловичина 600 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Лист лавровий Вода Макарони 400 г Масло вершкове 2 ст. л. Олія рослинна Приправа суха Перець Оцет Сіль Цукор Крохмаль кукурудзяний Сметана М'ясо ...
679
Перша
<
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
>
Остання
Переглядаємо 2241 - 2254 із 10033