Рис із грибами
816
інгредієнти:
- Рис 1 кг
- Гриби свіжі 500 г
- Цибуля 4 шт.
Промити тричі рис і замочити у горщику із водою. Нарізати гриби, у розігрітій сковороді із соняшниковою олією обсмажити гриби 10 хв, нарізати цибулю і висипати до грибів, перемішати, на крупну тертку натерти моркву, висипати, перемішати, посолити, додати соняшникову олію.
Рис знову обполоснути і наповнити його водою, посолити, висипати готові гриби у горщик із рисом, перемішати і поставити у розігріту духовку 200 градусів.
Подавати на стіл із овочами та салатом.
Рецепты выпечки на рождествоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua начинки для мясной пиццы
Микроволновые Печи - рецепты выпечка в микроволновой печи. Кухонные Принадлежности.
Домашний майонез на молоке recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі