Кролик у шоколаді
- Кролик 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Вино червоне сухе 500 мл
- Часник 2 зуб.
- Шоколад 100 г
- Мигдаль 100 г
- Фундук 50 г
- Коньяк 100 мл
- Борошно 100 г
- Олія оливкова 100 мл
- Сіль
- Перець чорний
- Лавровий лист
- Кориця
- Розмарин
Тушку кролика нарізати на порційні шматки і маринувати 24 години. Для маринаду цибулю, цибулю порей і зелень нарізати, додати червоне вино, спеції.
Шматки кролика обсушити, обваляти у борошні і обсмажити на олії.
Овочі із маринаду спасерувати, додати вино, залити кролика і тушкувати на повільному вогні 30 хв.
Соус: мигдаль, горішки, шоколад, часник стовкти у ступці.
Додати мелену корицю.
Розвести коньяком до густої пасти.
Додати масу із шоколаду до соусу, дати закипіти.
Залишити кролика на 10-15 хв, щоб просочився смаком соусу.
Подати до столу.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з фото рецепти. Вкусные рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - торт кукла рецепт с фото. Готовим со вкусом.
recepti.biz.uaКоктейли и домашнее приготовление вин
Салаты рецепты с фото на день рождения recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter