Ростбіф із винним соусом
- Кмин 1 ч.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Гірчиця (діжонська) 2 ст.л.
- Соус (ворчестерський) 2 ст.л.
- Яловичина (вирізка) 6 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Вино червоне сухе 0.75 скл.
- Бульйон (яловичий) 2 скл.
- Цибуля червона 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Селера (стеблова) 2 шт.
Цибулю, моркву і селеру нарізати крупно, викласти у деко. Додати кмин, скропити оливковою олією, перемішати.
Змішати гірчицю, ворчестерський соус, поперчити. Цим маринадом змастити шматки м'яса із двох сторін і укласти на овочі.
Розігріти духовку до 180°С і запікати м'ясо з овочами 1 годину 20 хвилин.
Перекласти готове м'ясо у тарілку, накрити фольгою.
При запіканні м'яса та овочів утворився бульйон (приблизно 2 склянки). Вийняти овочі і перелити бульйон у сковороду. Нагріти.
Додати борошно, помішуючи соус, кип'ятити 2 хвилини.
Додати вино.
Потім овочі, зменшити вогонь і варити соус 6-8 хвилин.
Процідити соус.
Подати ростбіф, поливши винним соусом, із йоркширським пудінгом.
Рецепт кофе гляссеРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепт суп гуляш чешскийКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинария блюда из печени. Блюда - Серий: 226.
Кульки з ниток вдеокульки
Как приготовить летний салат: мимоза рецепт салата.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter