Нирки по-російськи

ДРУГІ СТРАВИ
760 Нирки по-російськи
Фото - Нирки по-російськи
інгредієнти:
  • Нирки
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Огірок (солоний) 2 шт.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Вершки
  • Борошно 1 ст.л.

Нирки по-російськи інгредієнти На ніч, для видалення специфічного запаху, замочити нирки (видалити судини) у холодній воді із додаванням оцту. Зранку добре промити і нарізати на тоненькі шматочки (скибочки). Моркву і солоні огірки нарізати на півкільця або четвертинки кілець. Цибулю півкільцями.

Моркву спасерувати із цибулею під кришкою до розм'якшення. Додати, нарізані дрібними кубиками помідори, попередньо очистивши від шкірки (можна збити у блендері). Тушкувати ще 10-15 хв.

Нирки по-російськи Додати підготовлені нирки. Тушкувати 20-30 хв до готовності. Нирки мають стати м'якими. Потім, постійно помішуючи, додати сметану або вершки (можна розвести столову ложку борошна).

фото Нирки по-російськи Коли соус почне закипати, додати солоні огірки. Спробувати на смак, потім додати сіль, поперчити, додати зелень кропу, тушкувати ще 5 хв і відключити вогонь.

Нирки по-російськи Нирки На гарнір можна подати пюре, рис або відварену гречку.

Рецепты мясные салаты. Мясные салаты рецепты.

Рецепты рождествоКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов

Плов рецепт приготовленияКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Готовим дома. Рецепты с фото - рецепти гарячих страв.

Рецепт майонеза. Майонез легкий.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter