Нирки по-російськи
- Нирки
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Огірок (солоний) 2 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Вершки
- Борошно 1 ст.л.
На ніч, для видалення специфічного запаху, замочити нирки (видалити судини) у холодній воді із додаванням оцту. Зранку добре промити і нарізати на тоненькі шматочки (скибочки). Моркву і солоні огірки нарізати на півкільця або четвертинки кілець. Цибулю півкільцями.
Моркву спасерувати із цибулею під кришкою до розм'якшення. Додати, нарізані дрібними кубиками помідори, попередньо очистивши від шкірки (можна збити у блендері). Тушкувати ще 10-15 хв.
Додати підготовлені нирки. Тушкувати 20-30 хв до готовності. Нирки мають стати м'якими. Потім, постійно помішуючи, додати сметану або вершки (можна розвести столову ложку борошна).
Коли соус почне закипати, додати солоні огірки. Спробувати на смак, потім додати сіль, поперчити, додати зелень кропу, тушкувати ще 5 хв і відключити вогонь.
На гарнір можна подати пюре, рис або відварену гречку.
Рецепты мясные салаты. Мясные салаты рецепты.
Рецепты рождествоКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Плов рецепт приготовленияКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим дома. Рецепты с фото - рецепти гарячих страв.
Рецепт майонеза. Майонез легкий.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter