Заєць у сметані
- Заєць 1 шт.
- Спеції (для шашлику) 1 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Сметана 5 ст.л.
- Майонез 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Вода 2 скл.
- Перець чорний мелений 1 ч.л.
- Лимон 0.5 шт.
Тушку зайця помити, нарізати на порційні шматки грамів по 50. Посипати приправою для шашлику, якщо приправа без солі, то додати сіль.
Залишити маринуватися на 15 хвилин.
Обсмажити на олії і скласти у каструльку.
Нарізати кільцями або півкільцями цибулю.
Брусочками нарізати моркву і все разом обсмажити до золотистого кольору.
Усе викласти на шматочки м'яса.
Нарізати тонкими скибочками лимон і теж відправити до м'яса.
Залити двома склянками води, поставити на плиту і, як закипить, вогонь зменшити до мінімуму і тушкувати хвилин 40.
Сметану і майонез змішати, якщо вийшло густо, то додати трохи води.
Залити зайця і тушкувати до готовності.
У кінці приготування додати запашний перець і нарізаний часточками часник.
Очень вкусные рецепты борща: рецепт борща украинского. Простые рецепты блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты из вареного сердца. Рецепты Горячих Салатов.
Как приготовить летний салат: салаты праздничные рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт праздничных блюд. Рецепты для пекарни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter