Запечена свинина
- Свинина (вирізка) 500 г
- Часник 3 зуб.
- Селера (корінь)
- Спеції
- Сіль
- Сир твердий
Свинячу вирізку натерти сіллю і спеціями. Нашпигувати м'ясо часником і сушеним коренем селери. Загорнути щільно у фольгу і відправити у духовку на годину-півтори.
Дістати, відкрити фольгу, зробити кілька поперечних надрізів майже до кінця, у кожен розріз вставити по скибочці сиру і поставити знову у духовку хвилин на 10, до отримання золотистої скоринки і розплавлення сиру.
Рецепт салата ветчина авокадо. Рецепты салата из авокадо.
Рецепт маргариты пиццыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты блюд из овощей мяса рыбы на пару recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата мимоза с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт медовик. Рецепт выпечки медовика.
Заварной крем рецепт приготовления http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter