Заєць, запечений у сметані

ДРУГІ СТРАВИ
798 Заєць, запечений у сметані
Фото - Заєць, запечений у сметані
інгредієнти:
  • Заєць 1 шт.
  • Жир 4 ст.л.
  • Сметана 1 скл.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Петрушка
  • Оцет 3% 1.5 скл.
  • Перець чорний
  • Мускатний горіх
  • Паприка
  • Куркума
  • Сіль

Тушку випатраного і промитого зайця зачистити, видалити плівку і сухожилля. Розрубати на шматки і замаринувати у слабкому розчині оцту на 4-6 годин. Моркву, ріпчасту цибулю, болгарський перець і петрушку нарізати. Всі прянощі і спеції змішати разом.
Зайця натерти ними і разом із зеленню укласти на велику сковороду, полити розтопленим жиром, додати 1,5 склянки води і готувати у духовій шафі приблизно 50 хвилин при 200 градусах, періодично поливаючи соком.
Зайця вийняти із духовки і перекласти у каструлю, а на сковороду, де готувався заєць, долити 1 склянку гарячої води і прокип'ятити. Обсмажене борошно розвести у склянці бульйону або води і влити у сковороду. Все знову прокип'ятити, процідити і влити у каструлю із зайцем. Додати туди ж сметану і тушкувати до повної готовності м'яса. Готові шматки зайця викласти на тарілку, полити соусом, що утворився, і прикрасити зеленню. Зайця можна замінити на кролика.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рецепты рождественской выпечки. Избавьтесь от варикоза навсегда.

Семена почтой, в том числе редкие - приготовление брокколи и цветной капусты. Капуста выращивание.

Осетинские пироги на заказ: салат с языка рецепт.

Домашний майонез на молоке миксеромПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter