М'ясо у соусі
678
інгредієнти:
- Яловичина 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лист лавровий
- Вода
- Макарони 400 г
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Приправа суха
- Перець
- Оцет
- Сіль
- Цукор
- Крохмаль кукурудзяний
- Сметана
М'ясо замаринувати (лавровий лист, суха приправа, перець, оцет, цибуля, сіль, цукор) і поставити у холодильник на ніч.
М'ясо промити.
Злегка обсмажити (до випаровування вологи).
Перекласти м'ясо у каструлю і протушкувати у соусі (вода, трохи сметани, кукурудзяний крохмаль, цибуля ріпчаста, суха приправа із коренеплодами та зеленню, лавровий лист. Добре перемішати і вилити у м'ясо, яке вже стоїть на плиті із невеликою кількістю води. Від крохмалю залежить густота соусу).
На гарнір відварити макарони. Промити і перемішати із маслом.
www.recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Заказ еды на дом кухня Украинская. Ресторан карпаты масква Украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі