Біфштекс із яловичини із папайєю
- Яловичина 200 г
- Виноград (червоний) 60 г
- Цедра лайма 5 г
- Олія оливкова 27 мл
- Масло вершкове 5 г
- Вино червоне (портвейн) 50 мл
- Папайя 80 г
- Сік лимона 4 мл
- Сіль
- Перець
На оливковій олії обсмажити біфштекс із цедрою лайма та виноградом.
Налити портвейн, випарити.
Додати вершкове масло. Посолити і поперчити.
Тарілку змастити оливковою олією і соком лимона, посолити і поперчити.
Нарізати тонко папайю і викласти на тарілку.
М'ясо має бути із кров'ю.
Вкусные мясные салаты без майонезаУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Салаты с брокколиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат из брокколи с соусом. Салат из брокколи с овощами.
Рецепты блюд из рыбы сазан тут
Рецепты тортов без выпечкиКулинарные рецепты
Поилки для домашней птицы - салат з куркою та грибами.
Рецепты пасхи творожной царскаяРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Сайт мокко кулинарный магазин. Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter