Костіца по-молдавськи
- Свинина на кісточці 4 шт.
- Вода газована (мінеральна) 1 ст.л.
- Сік томатний (густий) 2 скл.
- Оцет (столовий 9%) 2 ст.л.
- Сіль, перець мелений
- Спеції (суміш перців)
- Паприка (червона)
- Часник (часникові пластівці)
- Зелень
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Оцет 1.5 ст.л.
- Вода (бульйон) 0.5 скл.
- Кріп, петрушка
М’ясо злегка відбити.
Натерти сіллю, чорним меленим перцем, паприкою.
Маринад - змішати мінеральну воду, томатний густий сік і додати оцет.
М'ясо покласти у маринад на декілька годин, краще на ніч.
Вийняти м'ясо із маринаду, злегка промокнути.
Посипати сумішшю перців та пластівцями часнику.
Викласти на сковороду гриль, можна і на сковороду, смажити до готовності.
Викласти на тарілку, прикрасити зеленню і полити соусом мужду, дати трохи просочитися.
Соус.
Зубчики часнику (головка) розтерти у ступці із сіллю і перцем чорним до кашки.
Додати оцет та олію, воду (бульйон).
Усе ретельно перемішати.
У соус мужду краще додати сік, який виділився після смаження м'яса.
Зелень петрушки і кропу подрібнити і додати в соус.
Якщо готувати у звичайній сковороді, потрібно добре її розігріти, налити трохи олії, розжарити, викласти м'ясо і посмажити хвилин 5 на одній стороні на великому вогні, перевернути, посмажити на такому ж вогні 3 хвилини. Накрити кришкою, зменшити вогонь до середнього і смажити щe 5 хвилин. М'ясо не повинно пустити сік.
www.recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
технология производства 80 майонеза
Яблочный штрудель в мультиварке рецепт с фотояблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter