Костіца по-молдавськи

ДРУГІ СТРАВИ
935 Костіца по-молдавськи
Фото - Костіца по-молдавськи
інгредієнти:
  • Свинина на кісточці 4 шт.
  • Вода газована (мінеральна) 1 ст.л.
  • Сік томатний (густий) 2 скл.
  • Оцет (столовий 9%) 2 ст.л.
  • Сіль, перець мелений
  • Спеції (суміш перців)
  • Паприка (червона)
  • Часник (часникові пластівці)
  • Зелень
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Оцет 1.5 ст.л.
  • Вода (бульйон) 0.5 скл.
  • Кріп, петрушка

Костіца по-молдавськи інгредієнти Костіца по-молдавськи

фото Костіца по-молдавськи Костіца по-молдавськи Свинина

Костіца по-молдавськи Вода газована Костіца по-молдавськи Сік томатний

 

М’ясо злегка відбити.

Натерти сіллю, чорним меленим перцем, паприкою.

Маринад - змішати мінеральну воду, томатний густий сік і додати оцет.

М'ясо покласти у маринад на декілька годин, краще на ніч.

Вийняти м'ясо із маринаду, злегка промокнути.

Посипати сумішшю перців та пластівцями часнику.

Викласти на сковороду гриль, можна і на сковороду, смажити до готовності.

Викласти на тарілку, прикрасити зеленню і полити соусом мужду, дати трохи просочитися.

Соус.

Зубчики часнику (головка) розтерти у ступці із сіллю і перцем чорним до кашки.

Додати оцет та олію, воду (бульйон).

Усе ретельно перемішати.

У соус мужду краще додати сік, який виділився після смаження м'яса.

Зелень петрушки і кропу подрібнити і додати в соус.

Якщо готувати у звичайній сковороді, потрібно добре її розігріти, налити трохи олії, розжарити, викласти м'ясо і посмажити хвилин 5 на одній стороні на великому вогні, перевернути, посмажити на такому ж вогні 3 хвилини. Накрити кришкою, зменшити вогонь до середнього і смажити щe 5 хвилин. М'ясо не повинно пустити сік.

www.recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

технология производства 80 майонеза

Яблочный штрудель в мультиварке рецепт с фотояблочный штрудель

состав салата мимоза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter