—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
з птицею
з морепродуктами
з грибами
з рибою
з м`ясом
Баранина із картоплею та грибами
інгредієнти: Баранина (м´якоть) 0. 5 кг Картопля 10 шт. Печериці 8 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Томатна паста 1 ст. л. Сіль Перець чорний (мелений) Спеції (для м´яса) Зелень (петрушка)М'ясо ...
628
М'ясні тефтельки у вершково-сирно-грибному соусі
інгредієнти: Фарш м´ясний (свинина, яловичина, курка) 600 г Приправa Сіль Цибуля ріпчаста 1 шт. Печериці (заморожені) 200 г Вершки Часник 2 зуб. Сирок плавленийПриготувати тефтельки, у серединку ...
602
Соте із куркою по-зимовому
інгредієнти: Асорті овочеве ("Соте" заморожене) 900 г Курка (гомілка або стегно) 6 шт. Перець болгарський 4 шт. Цибуля ріпчаста 5 шт. Паста томатна 2 ст. л. Мед 2 ст. л. Приправа (кардамон, базилік, ...
782
Маринована свинина на грилі
інгредієнти: Часник 3 зуб. Цедра лимона М´ясо (свинина) 1 кг Зелень (свіжа: розмарин, базилік, орегано, кмин, майоран або петрушка) 0. 25 скл. Сіль (морська, велика) 1 ч. л. Перець чорний (мелений) ...
810
М'ясо у духовці із гороховим пюре
інгредієнти: Горох (сухий) 0. 5 кг Цибуля ріпчаста 1 шт. Масло вершкове 50 г Свинина 1 кг Сіль Перець чорний (мелений) Попередньо замочити горох (приблизно на 6- 8 годин). Замочений горох промити, ...
692
Пряне м'ясне рагу
інгредієнти: Яловичина 600 г Морква 2 шт. Печериці 200 г Чорнослив 15 шт. Помідор 2 шт. Цибуля зелена 1 пуч. Черемша Мигдаль 0. 5 скл. Зелень Спеції Помити м'ясо, видалити жир. Нарізати на великі ...
761
Баранина
інгредієнти: Баранина 2. 5 кг Перець чилі 2 шт. Перець чилі мелений Імбир (корінь) Лимон 1 шт. Цибуля порей 5 шт. Часник 6 зуб. Суміш перців (свіжомелена: рожевий, білий, чорний) Паприка Приправа ...
815
Карбонат смажений
інгредієнти: Свинина 600 г Сіль Спеції Нарізати карбонат скибочками по 1, 5 см. Гарно обсушити. Надрізати не глибоко по діагоналі, але не обов'язково. Поставити сковорідку на вогонь розігрівати, вона ...
693
Бефстроганов
інгредієнти: Яловичина 500 г Сметана 3 ст. л. Цибуля ріпчаста 1 шт. Сіль Борошно Бульйон Яловичину нарізати тонкими довгими смужками, посолити, обваляти у борошні і злегка обсмажити у сотейнику. ...
561
Телятина із часником по-югославськи
інгредієнти: Телятина 500 г Часник 18 зуб. Водa 3 скл. Оцет (3%) 1 ст. л. Жир 5 ст. л. Сіль Спеції М'ясо нарізати невеликими шматками і покласти у каструлю. Зверху укласти очищені зубки часнику. ...
630
Свинина під білим соусом із естрагоном
інгредієнти: Свинина (корейка) 500 г Гірчиця 1 ст. л. Олія рослинна 1 ст. л. Бульйон м’ясний 300 мл Вино біле сухе 100 мл Масло вершкове 1 ст. л. Борошно пшеничне 1 ст. л. Естрагон 0. 5 пуч. ...
747
Плов "Шах"
інгредієнти: Рис (басматі) 500 г М´ясо (баранина або яловичина) 500 г Каштан 200 г Курага 100 г Родзинки 100 г Лаваш (маленький, круглий) 15 шт. Масло вершкове 100 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Відварити ...
705
Крученики із печінки
інгредієнти: Печінка яловича 600 г Сир твердий 150 г Цибуля зелена 1 пуч. Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Перець болгарський 1 шт. Олія рослинна Суміш Маггі 1 пач. Вершки (10%) 300 мл Спеції ...
1179
Свинина, смажена із черемшею
інгредієнти: Свинина (філе) 450 г Черемша 300 г Свинину порізати тонкою соломкою. Черемшу перебрати, промити, обсушити. Листя порізати соломкою, стебла порізати шматочками 2- 3 см. Обсмажити свинину ...
705
Перша
<
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
>
Остання
Переглядаємо 2185 - 2198 із 10033